מידע שימושי תחפושות תשע"ז

חצאית טוטו ידנית יכולה להתאים לתחתית עבור שמלת כלה?

נכתב ע"י לללי;2441578:
חצאית טוטו ידנית יכולה להתאים לתחתית עבור שמלת כלה?

תצטרכי המון המון המון רצועות כדי שהטוטו יהיה נפוח ולא יפול מהבד של השמלה שמעל.
זה ממש שעות של עבודה

איפה אפשר לקנות מכנס זהב ארוך לתחפושת של מלך לגיל 6 וחצי?

נכתב ע"י מ גולד;2381080:
מחפשת רעיון חמוד לתינוקת בת שנה,
שאפשר ליצור לבד או לקנות בזול,
בלי להשכיר וכו'...
(בובה היא היתה כבר שנה שעברה...)

היי אפשר תמונה ..רק בשביל הביצוע?

נכתב ע"י chani581827;2440812:
יש למישהי רעיון להביא משלוח מנות שקשור לבמבה חוץ מחטיפי הבמבה?
תודה

אני חיפשתי את הבן שלי שנה שעברה לילד במבה. והמשלוח היה מהמם!!!-
קניתי מגש זכוכית מחולק לשניים, בצד אחד שמתי בוטנים שלמים (עם הקליפה, גדולים כאלו)
ובצד השני הכנתי שוקולדים בצורת בוטנים שנראו ממש בוטנים אמתיים!!
(ערבבתי חמאת בוטנים עם שוקולד לבן, שפכתי בתבנית מיוחדת ובכל צד של החור הנחתי בוטן קטנה מקולפת, כך יצאה צורה של בוטן גדול!!)

בנוסף צרפתי קנקן זכוכית עם שכבות של במבה: נוגט, אדומה, וניל ורגילה...
יצא מדהים!
אם את צריכה את התבנית בכיף- אני בירושלים. (חיפשתי לפחות בארבע חנויות חד פעמי עד שמצאתי כזו...)

נכתב ע"י some;2441868:
קניתי מגש זכוכית מחולק לשניים, בצד אחד שמתי בוטנים שלמים (עם הקליפה, גדולים כאלו)
(ערבבתי חמאת בוטנים עם שוקולד לבן, שפכתי בתבנית מיוחדת ובכל צד של החור הנחתי בוטן קטנה מקולפת, כך יצאה צורה של בוטן גדול!!)

יצא מדהים!
אם את צריכה את התבנית בכיף- אני בירושלים. (חיפשתי לפחות בארבע חנויות חד פעמי עד שמצאתי כזו...)

איזה משקיעניות!!! למי אתם מביאים את המשלוח הזה? רק להורים או גם לידידים, מכרים וקרובי משפחה נוספים?

נכתב ע"י ינשופי;2441880:
איזה משקיעניות!!! למי אתם מביאים את המשלוח הזה? רק להורים או גם לידידים, מכרים וקרובי משפחה נוספים?

את זה הבאתי להורים, והוספתי לגיסים הקטנים שעוד בבית מארזים קטנים עם תמונה חמודה שלהם והבן שלי ובמבות...
ולהורים נשאר מתנה המגש זכוכית והקנקן.

למכרים ולידידים לא עשיתי משהו שקשור לתחפושת של הילד, למה זה אמור להיות קשור אליהם ולעניין אותם? :rolleyes:

נכתב ע"י תרצה613;2412172:
יש רעיון איך לחפש ילדון בן 3.5 לעולה רגל?
2 אחיו הגדולים מתחפשים לכהן גדול וכהן הדיוט, ואחותו הקטנה לקרבן :D
מחפשים בשבילו תחפושת שתשלים את הסדרה

יש למישהי רעיון איך לבצע? זכור לי שפעם העלו משהו כזה אבל אין לי יכולת לחפור בכל האשכולות...
אם למישהי יש רעיון אחר מתאים, אשמח מאוד!

מצאתי לך את הכיתובים לתחפושת של העולה לרגל, אם זה יכול לעזור לך, צרפתי.

קבצים מצורפים

• כיתובים לתחפושת עולת רגלים.pdf
    KB 107.6 · צפיות: 147
היי מאפוא אפשר להסיג את הפאה לבובה הגינגית?דחוף ביותר

נכתב ע"י some;2441900:
את זה הבאתי להורים, והוספתי לגיסים הקטנים שעוד בבית מארזים קטנים עם תמונה חמודה שלהם והבן שלי ובמבות...
ולהורים נשאר מתנה המגש זכוכית והקנקן.

למכרים ולידידים לא עשיתי משהו שקשור לתחפושת של הילד, למה זה אמור להיות קשור אליהם ולעניין אותם? :rolleyes:

יפה מאוד!!!
מזל שאצלנו קונים מתנה משותפת+ אוכל לסעודת החג...

למשהו יש רעיון לביצוע של תחפושת טבח? אשמח לתמונות

נכתב ע"י some;2441868:

יצא מדהים!

יש לך תמונה?

למישהו יש רעיון לביצוע תחפושת של נגן (כנר או מה שלא יהיה) ?

נכתב ע"י chani581827;2440812:
יש למישהי רעיון להביא משלוח מנות שקשור לבמבה חוץ מחטיפי הבמבה?
תודה

במבה=
ברכה
מרובה
בבית
הזה

שמעתי ממישהי שנתנה מאכלים לכל ברכה (המוציא- לחמניות, גפן- מיץ ענבים וכו'..)

מישהיא יודעת איך מתחפשים לעם סגולה
אשמח מאד לתמונות
תודה מראש

נכתב ע"י 4481;2442204:
למשהו יש רעיון לביצוע של תחפושת טבח? אשמח לתמונות

טבחית. הלוגו והמתכון הודפסו על הבד עם נייר גיהוץ.

(בצילום, אני לא ממש מקצועית, אז אני מקווה שתצליחי להתרשם. מה שקצת חסר בתמונה - בשולי הכובע היה סרט בד משובץ אדום לבן ועל המותן היתה תלויה מגבת מטבח מקופלת ג"כ משובצת אדום לבן.)

חני

קבצים מצורפים

• DSCN8645.jpg
    3.9 MB · צפיות: 146
  • DSCN8646.jpg
    3.9 MB · צפיות: 98
  • DSCN8647.jpg
    3.7 MB · צפיות: 80
פופקורן לאמהות שאוהבות להשקיע

בשנה שעברה הכנו את התחפושות הזו לבני ובנות המשפחה. הלכו איתה באושר וספגו אינספור מחמאות. (גם השנה לא מוותרים עליה... חסכו לנו..)
השנה אכין בעז"ה ערכה להכנת התחפושת במחיר סמלי של 50 ש"ח לילד ובתוספת 10 ש"ח עבור כל ילד נוסף באותה משפחה.
הערכה תכלול:
רשימת חומרים
הוראות מפורטות להכנת המכונה והכובע (עם כמה טיפים כדי למנוע את הבעיות שצצו לנו)
קובץ להדפסת הסינר + סטיקר
רעיון למשלוח מנות (לרבה, למורה) + ברכה מעוצבת

מי שמעונינת שתשלח למייל בלבד:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בעז"ה יהיה מוכן בתחילת שבוע הבא.

קבצים מצורפים

• pop.jpg
    KB 877.8 · צפיות: 170
חשבתי לעשות את שלושת הבנים שלי לצוות בנייה,
יש לכם רעיון לבנות? (שלוש ו4 חוד')

נכתב ע"י HP10;2443247:
חשבתי לעשות את שלושת הבנים שלי לצוות בנייה,
יש לכם רעיון לבנות? (שלוש ו4 חוד')

אדריכליות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

לפני שנים, כשהילדים היו קטנים ולא היה עם מי לשיר בהדלקה, ערכתי לעצמי בנגן סדר שירי הדלקת נרות חנוכה לפי הסדר, ליקטתי מלא שירים מוצלחים (מוזיקה איכותית, לא יצירות של לפני 30-40 שנה) מכל מיני חסידויות וכדו' (מגוון, כל יום שירים אחרים), ומאז זה חויית הדלקה-שירה, יכולים לעבור שעה שעה וחצי בהדלקה בלי להרגיש שהזמן חולף, וגם היום שיש כבר בחורים גדולים אי אפשר לוותר על זה, מומלץ...

בצוק העיתים נעלם לי התיקיה, ואני עורך אותו עכשיו מחדש, נעזרתי הרבה בשירים מתוך האשכולות כאן, ואשמח להשלמות ממכם, תודה מראש.

כשיהיה לי תיקיה מעודכנת אחרי ההשלמות שלכם, אעלה זאת כאן, בעז"ה.

1. שירי הכנה, יש לי לעשות רצונך, ויהי נועם, יראה, ויהיו זרעי, ועוד שירי התעוררות.

2. ברכות הדלקה (אשמח להשלמות, של ווברמן, ועוד, וכן של אדמורים למיניהם).

3. הנרות הללו, יש לי של פיטסבורג, סדיגורא, חבד אברהם פריד, בנט, גולדמן, אשמח להשלמות של יצירות נוספות עד כ7 דקות (יותר ארוך מזה, כבר כבד מידי לילדים).

4. יושב בסתר (מסודר מראש 7 פעמים, כך שלא צריך לספור) יש לי של קאמינקא (לחיים טיש חנוכה) וכן של אולפני דואט אך זה בלי הפסוק ויהי נועם. למי שיש עוד, אשמח לקבל.

5. אנא בכח, אני צריך את זה שאומרים 7 פעמים כל מילה, יש את השורה הראשונה בלחיים טיש חנוכה, אני עדיין מחפש את של כל הפזמון.

6. מזמור שיר חנוכת, יש לי של סדיגורא, בנט, באבוב לחיים טיש חנוכה, אשמח לעוד, לא ארוכים מידי עד כ5 דקות.

7. למנצח בנגינות, יש לי של מודזיץ לחיים טיש חנוכה, אשמח לעוד יצירות.

8. רננו צדיקים, חסר לי של הוסיאטין, ועוד.

9. מעוז צור, יש לי של ברסלב לחיים טיש חנוכה, דמן, שמילי אנגר, אשמח לעוד יצירות, לא ארוכות מידי, עד כ7 דקות.

10. שירים עליזים מקפיצים לריקודים, יש לי בשפע.

תודה מראש
1
לפני שנה וחצי נסעתי לאומן. בחורף, אגב. היה גישמאק וכו', אבל לא באתי לספר לכם על כך, או על "חווית" הנסיעה שכללה נחיתה בהונגריה במקום ברומניה בגלל תנאי מזג האוויר (!), עוד ויכוחים במשך 4 שעות בין הנוסעים הזועמים לצוות המטוס הלא חביב. או על כך שאחרי שישבתי 3 שעות נמאס לי ורציתי לגשת לעזור ולהרגיע את הרוחות, ואז חילוני אחד דפק עליי ואמר לי בפרצוף מלא גועל: תזוז מהמעבר. למה אתם החרדים שמנים כל כך.

ואמרתי לו - אמיתי - שאני שמן כאדם פרטי שאוהב גאלע וקוגל, אבל לא כל החרדים שמנים, וזו הכללה גזענית, והוא אמר לי שהוא לא מכליל והוא ליברל אבל מה לעשות שכל החרדים באמת שמנים... ואני התעצבנתי והלכתי לדיילת הראשית וסיפרתי לה, וחשבתי שמייד יעלה בתקשורת סיפור מקומם על "הטרדת נוסע חרדי" - כי הרי זה מה שהיה עולה אם הייתי אומר משפט כזה לגברת חילונייה, אבל הדיילת רק אמרה שזה עצוב. אמיתי. נו מה לעשות.

מה שכן שבאתי לספר:
בחזור, אחרי התשה ארוכה וסחבת של נסיעה למולדובה, וכאשר כל הנוסעים רק רוצים לעלות למטוס - ארקיע הודיעה לכל הנוסעים שעליהם לשלם איזה 15$ לראש, באמתלה הגאונית שהמזוודה הקטנה שלהם (טרולי) איננה "תיק יד" אלא "מזוודה". לא קשור לגודל.
ברירה לא הייתה - שילמנו וזהו. לך תתווכח עם פקידות גויות מולדוביות... יפה, ארקיע! מלכודת! הרי מי ימאן לשלם 15 דולר ויסתכן באי עליה למטוס?

2
פניתי למועצה לצרכנות, הסברתי את העוול - המזוודה הייתה בדיוק בגודל הנכון המותר.
ארקיע תרצו שתנאי הכרטיס מופיעים באתר שלהם.
אוקיי, אז מה. אני קניתי את הכרטיס מ'קיווי'. שם לא הייתה כל הסתייגות כזו.

3
המועצה גררה רגליים, ועד שקיבלתי תשובה מארקיע ועד ש ועד ש, עברה שנה לפחות. בסוף כתבו לי: תדבר מולם ישירות.
אה, תודה. "אבל אין להם שירות לקוחות! התקשרתי וחיכיתי שעתיים על הקו! (אמיתי, כן) והאינטרנט מלאאא תלונות עליהם!"
דממה.

4
כיוון שהרגשת מרומה לגמרי, תבעתי את ארקיע בסכום העצום של אלף שקל. בהיתר הלכתי. הלכתי לבית משפט לתביעות קטנות. נקווה שבפעם אחרונה. (וגם הפעם הראשונה, אגב) מעדיף להרוויח כסף ביושר ולא מתביעות של חברות סוררות כמו ארקיע או
אנג'ל.

5
כל תקופה ארקיע שלחו בקשות לדחיית הדיון, וכאשר הוא הגיע - שכחתי ממנו לגמרי...

6
הפסק:
600 שקל דמי משפט - חוב של מר גלנט לארקיע!

7
ערעור.
מתברר שערעור מסובך להגיש, צריך פיזית במזכירות בית משפט מחוזי. לא באינטרנט. והסיכוי נמוך.
אז ויתרתי בלב כואב ובתחושת "אכלו לי שתו לי גנבו אותי אוףףף". אאלץ לשלם לארקיע 600 שקל!

מסקנות

1
לפני שאתם טסים לחו"ל - תחשבו פעמיים באיזו חברה לבחור. אני לא אומר במי כן ובמי לא. אבל למשל, נסו להתקשר לשירות הלקוחות שלהם, אולי תגלו שהוא לא קיים. (רלוונטי לכל חברה או בית עסק כמובן)
2
לא תמיד כזה קל וכייפי לתבוע בביהמ"ש לתביעות קטנות.
3
אל תעליבו חילונים, היועמ"שית תדאג לכם למעצר וחקירה.
ואם העליבו אתכם - נו את מי זה מעניין. אתם חרדים, אפשר ללמוד מהיבסקציה בדיוק איך לטפל בכם, לנסות להציק לכם כלכלית ונפשית בכל דרך אפשרית.
4
ולמרות כל עוגמת הנפש, ההתעלות הרוחנית מנסיעה לאומן שווה את זה לגמרי, רק אומר...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה