נכתב ע"י תילי5565;2383037:מחפשת תמונה להשראה להכנת תחפושות של חלבן לילדים קטנים
אם יש למישהי להעלות אודה לה מאוד
נכתב ע"י חפציבה;2383052:יש לי להשאיל תחפושת של חלבן (גיל 4-5)
ותחפושת של פרה (גיל 2-3)
נכתב ע"י יאיר;2382126:מחפשת תחפושת יפה מקורית ומושקעת להשכרה או לפחות רעיון מיוחד לתחפושת לילדה בת 10 ולילד בן 8 לא חייב שיהיה תאום בין התחפושות אבל וודאי יוסיף לי
אשמח לשמוע על רעיונות ואם יש תמונות עדיף
יעל
נכתב ע"י תילי5565;2383037:מחפשת תמונה להשראה להכנת תחפושות של חלבן לילדים קטנים
אם יש למישהי להעלות אודה לה מאוד
נכתב ע"י חפציבה;2383052:יש לי להשאיל תחפושת של חלבן (גיל 4-5)
ותחפושת של פרה (גיל 2-3)
נכתב ע"י ה ש;2383083:אפשר תמונה בבקשה?
נכתב ע"י stlevi;2383261:שלום לכולם!
הבת שלי הגדולה (4.5) רוצה כמובן להתחפש לכלה..
ואני מאד רוצה לחפש את השתיים הנוספים (בת שנתיים ובן חצי שנה) בתחפושת קשורה..
איך? זה באמת קשה... בשביל זה אתם כאן!!!
מחכה לרעיונות מוצלחים...
תודה מראש....
נכתב ע"י yosher2005;2383307:הטבחים שלי משנה שעברה
מאליאקספרס
ב-10 דולר לתחפושת
ואח"כ הוספתי לזה גם סינר אדום מאלבד מהכל בשקל
וזה היה מליון דולר
נכתב ע"י קינמון;2383377:שתי שושבניות שילבשו אותו דבר כמובן
נכתב ע"י ov;2383381:אפשר קישור?
נכתב ע"י stlevi;2383261:שלום לכולם!
הבת שלי הגדולה (4.5) רוצה כמובן להתחפש לכלה..
ואני מאד רוצה לחפש את השתיים הנוספים (בת שנתיים ובן חצי שנה) בתחפושת קשורה..
איך? זה באמת קשה... בשביל זה אתם כאן!!!
מחכה לרעיונות מוצלחים...
תודה מראש....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //