תחפושות לפורים תחפושות תשע"ח

מצב
הנושא נעול.
למי שביקשה השראה-
רחל אשת רבי עקיבא עם כתר ירושלים של זהב
ומאחורה רקום שלי ושלכם שלה
upload_2018-2-18_12-29-37.png

מוכרת תחפושת הולנדית לילדה בת 7 בערך התחפושת חדשה עם הטיקט כולל סינר וצמות ב50 ש"ח בבני ברק

מחפשת תחפושת תימניה בהשאלה- בני ברק

למישהי יש רעיון איך ניתן לחפש ילדה בת שנתיים לבובת ניו- יורק?

אין לי עצבים לעבור על כל האשכול.
צריכה לחפש ילדה בת 7 לצלמת,
חוץ ממצלמה, מה עוד...?
(אם יש תמונה או הסבר באשכול אשמח אם תגידו לי באיזה עמוד.)

מחפשת תחפושת עבור ילדה בכיתה ה'
אשמח להצעות .

מוכרת תחפושות מאליאקספרס הגיע וגדול לקטן שלי
אשמח למכור במחיר שקניתי את זה 80 ש''ח
בירושלים מידה 13-18
כתוב על זה מידה 95
הבן שלי בן 9 חודשים וזה גדול

קבצים מצורפים

• UTB8mxUZnarFXKJk43Ovq6ybnpXan.jpg
    UTB8mxUZnarFXKJk43Ovq6ybnpXan.jpg
    KB 72.9 · צפיות: 911

קבצים מצורפים

• IMG_0958.JPG
    IMG_0958.JPG
    KB 111.2 · צפיות: 1,145
  • IMG_0982.JPG
    IMG_0982.JPG
    KB 161.1 · צפיות: 1,347
נערך לאחרונה ב:
מחפשת תחפושת עבור ילדה בכיתה ה'
אשמח להצעות .
מכירה / השכרה. תודה מראש

אני צריכה רעיון לתחפושת לילדה בת 10 יש להם נושא בכיתה- שוק. אשמח לקבל רעיונות
תודה

יש לי תחפושת של טבח להשכרה
כולל סינר וכובע וחוט לתליה על הצוואר עם כלים
משכירה בחמישים שח
SNV30049.JPG

אולי למישהו יש להשאיל לי פאת תלתלים לבנה (כמו של ליצן אבל בלבן)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה