תחפושות לפורים תחפושות תשע"ח

מצב
הנושא נעול.
אני רוצה לחפש תינוקת בת 11 חודשים לבמבה אדומה
אשמח לראות תמונה אם יש למישהי

מחפשת לקנות תחפושת בובה אבל יפהיפיה לילדה בת שנתיים וחצי

יש לי בובה לגיל הזה..... מושקעת מאד מאד
אבל להשכרה לא למכירה......

קבצים מצורפים

• IMG_0023^00022_Z3_15461_.jpg
    IMG_0023^00022_Z3_15461_.jpg
    KB 435.6 · צפיות: 1,641
[QUOTE="]
ילדה קטנה מהעיירה / בובת חרסינה - לגיל 1-1.5: כולל: שמלה, כובע, נעליים, בובה לבושה בבגדים תואמים, תיק

לאימהות שאוהבות תחפושות מושקעות ומושלמות![/QUOTE]
בכמה הבובה?
באיזו עיר?

[QUOTE="]
ילדה קטנה מהעיירה / בובת חרסינה - לגיל 1-1.5: כולל: שמלה, כובע, נעליים, בובה לבושה בבגדים תואמים, תיק

לאימהות שאוהבות תחפושות מושקעות ומושלמות!
בכמה הבובה?
באיזו עיר?[/QUOTE]
אני מבני ברק
משכירה ב-90 ש"ח

מחפשת לקנות / לשכור תחפושת נסיכים לגילאי שנה וחצי-שנתיים ושלוש-שלוש וחצי

תחפשי פה באשכול מההתחלה, היתה תמונה של שני נסיכים ורוד עתיק. מאד יפים. בגילאים שציינת.
תמונה מוטבעת בתוך ההודעה, לא קובץ מצורף, אז יהיה לך קל למצוא.

יש לי בת בת שנתיים וחצי ובן בן שנה וחצי,
אני רוצה רעיונות לתחפושות ביחד,
אני לא יודעת לתפור..
וכן לא משהו מסורבל,
תודה

צפה בקובץ המצורף 321531 https://www.zipy.co.il/p/אליאקספרס/elegant-white-flower-girl-long-evening-dress-baby-girl-christening-gown-children-s-princess-costume-for-teen-girl-wedding-dress/32782896770/#wrapper

למכירה שמלת כלה מידה 7 ב - 55 ש"ח. מתאים לילדה בת 5-7 תלוי במבנה של הילדה.
ובאורך שאתן מעוניינות בשמלה.
5 זה יהיה ארוך.
7 יהיה די קצר.
(יש חגורה שאפשר להדק איתה את המותן).
(מאליאקספרס). חדשה לגמרי!!

השמלה במציאות נפוחה כמו בתמונה?

לא. היא עם רשתות.
אבל כדי שיהיה מנופח צריך לשים כמובן תחתית.

יש שמלה עם שרוולים באלי אקספרס
אבל באורך קצר
משהי מעוניינת??

מעוניינת לקנות או להשכיר תחפושת של כבאי לגיל 4
ואת הבת שלי בת 2.5 אני מעוניינת לחפש לילדת יום הולדת, אשמח לקבל תמונה להשראה או רעיונות לביצוע

יש למשהו רעיון מפגיז לתחפושת לילד בן 2 ולתינוק בן חצי שנה?
היו פה רעיונות מענינים, אולי יש למשו עוד הברקה?
ולא תפירה כי אני לא בתחום.....:p
שכויח!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה