תחפושות לפורים תחפושות תשע"ח

מצב
הנושא נעול.
למי יש גזרה לפראק? אני רוצה לתפור לתינוק בן 3 חודשים. וכן איפה משיגים בד מתאים בירושלים?

למישהיא יש הולנדית לעלות להשראה אני רוצה לחפש את התינוקת שלי בת 8 חודשים להולנדית

יש לי תחפושות מטורפת של בובה בקופסא שאני רוצה להשכיר,
הקופסא מגיע על העגלה ככה שזה לא כבד לילדה לסחוב את זה,
מתאים לגילאים 1.5 עד שנתיים +
מצ"ב תמונות להתרשמות!
למי שמעוניינת שתיצור קשר בפרטי.

קבצים מצורפים

• IMG_4909.JPG
    IMG_4909.JPG
    2.8 MB · צפיות: 1,477
  • IMG_4928.JPG
    IMG_4928.JPG
    1.7 MB · צפיות: 1,555
למכירה תחפושות מושקעות !! תפורות!
נלבשו רק פעם אחת בשנה שעברה
כל הקודמת זוכה
שמלה מהממת נפוחה ארוכה של נסיכה בתכלת גיל 5-6
תחפושת מלך מושקעת
תחפושת לוחם מקורית מאד
חוצמזה מוכרת את העגלה של החלבן ! מהממת לתמונות !
תמונות ומחירים לפי ביקוש
רותי מעוניינת בעגלה איך מגיעים אליך? מס שלי 0527619467

סטאזרית כמה עולה החלבן? 0527619467

שלום מעוניינת בתחפשות לבן 8 של דמות מהעיירה,
שנה שעברה היו כאן דברים מהממים חלבן וכו' לא מוצאת אפשר עזרה?

ילדה בת 10 רוצה להחפש לכפריה
ואמא שלה לא יצירתית בכלל :(
אין לי שמץ של מושג מאיפה להתחיל
וגם אליותר מדי זמן להשקיע

אשמח מאד לקבל רעיונות ותמונות להשראה!
תודה מראש לכל העונות :)

בנוסף להשכרה 2 סרבלים מקוריים של כוורנים- לבשו ילדים בגילאי 3 ו-6 אולם יכול להתאים אפילו לילדים גדולים.
אפשרי גם להשכיר את הדבורה הקטנה לגיל 6-12 חודשים.
הכוורנים
איפה משיגים דבר כזה?
בכמה את משכירה?
נשמע מעניין[/QUOTE]

אני משיכרה ב-60 לאחד.
הסרבלים נקנו בחנות של מוצרי מכוורת ממש אוטנטי עם הכובע האמיתי יש לי גם כפפות אמיתיות של כוורן ומברשות שמסלקות דבורים.

אני בבקשת שוב,
יש למשהיא תמונות השראה לאינדיאנים?

מחפשת תחפושת של מלח- רב חובל לבנים כמעט שנתיים ושלוש וחצי.
אם יש למישהי גזרה, גם יעזור מאד.

יש פה מישהי שחיפשה לסבא או לסבתא?

מחפשת להשכיר או לקנות בעקיטשע לגיל 2.5
תפירה איכותית וברמה גבוהה.
למי שיש אשמח שתפנה אלי באישי או בטלפון 0548471942
וגם שמלת כלה יפה לילדה בת 6
תודה!

למשיהי יש תחפושת קופלה או רב חובל לגיל 3

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה