תחפושות לפורים תחפושות תשע"ח

מצב
הנושא נעול.
אני מחפשת השראה לתחפושת של דובדבן
אשמח לתמונות

אשמח מאד למי שיכולה להעלות תחפושת של ציירת להשראה. יש לי ידיים שמאליות בכל מה שקשור לתחפושות , אבל להעתיק אני אצליח נראה לי :)

אביזרים לציירת כגון כן צבעים אני קניתי שנה שעברה ברחוב השומר קרוב לנחום
חנות בשם נראה לי עזרה לזולת

לתחפושות שלנו השנה אנחנו זקוקים לטליתות ותפילין. מישהו יודע אם אפשר לקנות איפה שהוא? או רעיון איך להכין...

תודה רבה!
פעם בקשתי בתי תפילין במכון תשמישי קדושה, הביאו לי בתים פסולים בשמחה.

הטווסים שלי....
טווסים.jpg
זה בן, כן???

לזאת שרוצה משלוח מנות קשור לעמים, יש לי ברכה מאד יפה המתאימה לסבא וסבתא.
אם אתמעונינת אחפש את זה ואעלה את זה.

לזאת שרוצה משלוח מנות קשור לעמים, יש לי ברכה מאד יפה המתאימה לסבא וסבתא.
אם אתמעונינת אחפש את זה ואעלה את זה.
אשמח שתשלחי לי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

הבו רעיון לתחפושת לילדה בכיתה ב'.
לא משהו שדורש הרבה עבודה...
לא אכפת לי גם לקנות משהו...
תודה מראש.

אני מחפשת בנרות תיק עזרה ראשונה לתחפושת של רופא.
חרשתי כמעט את כל חנויות בני ברק, בחנות אחת מצאתי תיק מאובזר ב-89 ש"ח.
בכל שאר החנויות- פורים, צעצועים, תיקים, וכל חנות שיכולה איכשהוא להיות קשורה לענין ונכנסתי אליה- מראים לי מקסימום מזוודה פלסטית עם סטטוסקופ, מזרק ועוד.
יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג תיק רופא במחיר שפוי? (10-20 ש"ח)?
תודה
יש לי בבית תיק עזרה ראשונה אמיתי, לא אכפת לי להשכיר לך אותו ב30 ש"ח
אני נמצאת בבני ברק.
0527128187

תחפושת של בובות
לגילאים: שנה וחצי ושנתיים
מחיר:תחפושת אחת ב60 ש"ח
2 תחפושות ב-90צפה בקובץ המצורף 326195

אשמח לקנות את התחפוסות
פלאפון: 0548439849
אשמח מאד לתגובה. תודה.[/QUOTE]
האם עדיין פנוי התחפושת של הבובה גיל שנה וחצי?

אשמח לקבל תשובה בפרטי או בנייד 0527128187

יש למשהו רעיון מפגיז לתחפושת לילד בן 7-8 משהו יפה?? אני רוצה להכין לבד
אני צריכה רק רעיון ותמונה להשראה...

תודה רבה

יש למשהו רעיון מפגיז לתחפושת לילד בן 7-8 משהו יפה?? אני רוצה להכין לבד
אני צריכה רק רעיון ותמונה להשראה...

תודה רבה
אברהם אבינו בכבשן האש.
הבגדים - ככל העולה בדמיונך איך היו לבושים אז, בתחתית הבגד תופרים כעין שלהבות משיפונים אדום כתום צהוב ומכניסים בין הבגד לשלהבות פנסים קטנים (של אופניים) מהבהבים.

למי שיש תחפושת של גלידה יפה ומושקעת לגיל שנתיים והיא רוצה להשכיר או למכור שתפנה אלי באישי תודה

אברהם אבינו בכבשן האש.
הבגדים - ככל העולה בדמיונך איך היו לבושים אז, בתחתית הבגד תופרים כעין שלהבות משיפונים אדום כתום צהוב ומכניסים בין הבגד לשלהבות פנסים קטנים (של אופניים) מהבהבים.
יש לך תמונה?

מחפשת לקנות תחפושות מקוריות ומושקעות לבנות בגילאי 5 ו3.
מוכנה לשלם גם יקר למשהו שווה.
מי שמוכרת או שיודעת איפה אפשר להשיג כאלה דברים שתפנה אלי באישי
תודה רבה

למכירה תחפושת חדשה של נסיך.
משהו מדהים בסדר גודל...
250 ש"ח.
פרטים במייל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה