תחפושות לפורים תחפושות תשע"ח

מצב
הנושא נעול.
אני רוצה ליצור לוגו צבעוני על חולצה שחורה.
האם עדיף להדפיס על דף גיהוץ ולגהץ או עדיף להדפיס על בד ולתפור אותו לחולצה?
תודה רבה לעונים, אשמח לכמה שיותר פירוט לגבי כל אחת מהאופציות.
אני שנה שעברה הייתי צריכה להדפיס לוגו על סינר חרדל. מה שעשיתי היה סובלימציה על בד לבד לבן שאותו הדבקתי לסינר. יצא מרשים. אבל אחרי כביסות זה כבר פחות יפה. השיקול שלי להדפיס על לבד היה בד שלא צריך אוברלוק

תוכלי להסביר לי איך מכינים את הפאה של הסבתא?
היה כאן הרבה הדרכות על זה- להדביק פונפונים בצפיפות לכובע ים. לי לא היה כובע ים והדבקתי על סיום של גרביון לבד, יצא קצת קטן נראה לי. אני בדרך לנסות עוד אופציות כי לא השגתי כובע ים

לא עברתי על כל האשכול
מחפשת השראות לתחפושת של סבא וסבתא.
אשמח לראות תמונות

אין לי זמן לעבור פה על כל האשכול
אולי היו פה רעיונות טובים עבור הבן שלי
(בשבילי הכל טוב, רק שבשבילו עוד לא הצלחנו להוריד את הצלחת מהירח)
אני מחפשת תחפושת לבן 9
ומה שלא טוב לו זה:
אסטרונאוט
שופט
משה רבינו
צבעי ובעלי מלאכה בככל לא
ויטרינר
הצלה
דייג

יכול ללכת בחשבון מנתח אבל לא מצאתי משהוא יפה בצבע מתאים
ומה עוד?

בלש
אם מעניין אותן אני ארחיב

SAM_0525.JPG
תודה,
אפשר תמונה?

היה כאן הרבה הדרכות על זה- להדביק פונפונים בצפיפות לכובע ים. לי לא היה כובע ים והדבקתי על סיום של גרביון לבד, יצא קצת קטן נראה לי. אני בדרך לנסות עוד אופציות כי לא השגתי כובע ים
השאלה היא איפה משיגים פונפונים כאלה גדולים?
איך צובעים אותם?

השאלה היא איפה משיגים פונפונים כאלה גדולים?
איך צובעים אותם?
זה גם מה שאני שאלתי איפה משיגים גדולים כי אני בנתיים השגתי רק קטנים.
לצבוע לדעתי אפשר לרסס בספריי

מחפשת תמונות להשראה של כפרייה / לולנית משהו בסיגנון.

שוב מקפיצה... אשמח לקבל רעיונות לביצוע תחפושת של ספרית או פאנית
תודה רבה!!!!!!!
אני הכנתי בסיס קלקר, קניתי 2 כדורי קלקר גדולים ציירתי עליהם עיניים אף ופה, בניתי מפלסטלינה לבנה את הצוואר- כמו ראש לפאה, ותקעתי חמצוצים עם סיכות תפירה- במקום שערות, יצא מוצלח, זה היה "ספרית חמצוצים", היה לה מפוזר אביזרים של ביביליס, פן וכו' מעידן 2000...

ביתי בת ה10 רוצה להתחפש לתופרת
היא רוצה משהו יצירתי ואני רוצה משהו קל
יש לכן רעיון איך מיישמים זאת?
תודה רבה
בעמודים הקודמים ראיתי תמונה של תחפושת מדהימה כזו, לכי תחפשי :p

שלום וברכה,
אני מעוניינת לחפש את הבת שלי בת שנה וחצי לסבתא בשלה דייסה,
ראיתי את הפאת פונפונים,
אולי תוכלו לעזור לי איך ליישם את סבתא בישלה דיסה?
במעון של אחיינים שלי חיפשו בשנה שעברה לסבתא בישלה דייסה.
את הדיסה "הכינו" בתבנית אומיניום עגולה חצויה לשתיים ובתוכה ספריי מתנפח.
הלבישו לילדים מטפחת טורבן וסינר שאליו הצמידו את הדיסה.

אני שנה שעברה הייתי צריכה להדפיס לוגו על סינר חרדל. מה שעשיתי היה סובלימציה על בד לבד לבן שאותו הדבקתי לסינר. יצא מרשים. אבל אחרי כביסות זה כבר פחות יפה. השיקול שלי להדפיס על לבד היה בד שלא צריך אוברלוק

אהמ.. מה זה סובלימציה?? אני רואה את המילה הזו מסתובבת פה ולא מבינה מה זה.
אחרי כביסה אחת הלוגו היה פחות יפה, או אחרי כמה כביסות? זה כולה לתחפושת, אני לא הולכת לכבס את זה הרבה מידי.

תודה

תעזרו לי!!!
אני מחפשת ורוצה מאוד תחפושת של בובות מהממות לבנות שלי!!
גילאי שנתיים וחצי . ו10 חודשים!!
מי שיש לה למכור או להשכיר אשמח מאוד!!!:)

עזרהההההההההה.....
איך עושיפ פאת בובה מצמר?????
אשמח להוראות...

אהמ.. מה זה סובלימציה?? אני רואה את המילה הזו מסתובבת פה ולא מבינה מה זה.
אחרי כביסה אחת הלוגו היה פחות יפה, או אחרי כמה כביסות? זה כולה לתחפושת, אני לא הולכת לכבס את זה הרבה מידי.

תודה
סובלימציה זה הדפסה בחנות על מוצרים. כמו עץ, בד, מתכת וכו'.
אחרי כביסה שתיים זה נראה קצת פחות יפה. לא משהו נורא, אבל כבר פחות פרש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה