תחפושות לפורים תחפושות תשע"ח

מצב
הנושא נעול.
הזמנתי באליאקספרס את החצאית המצורפת. אשמח לרעיון מה אפשר לעשות איתה....

מי שחיפשה תיק רופא עם אביזרים - ראיתי בבני ברק בחנות שופ-שופ ב- 40 ש"ח ואח"כ ראיתי גם בפינת הזול או באחת החנויות הצמודות לו - משהו שנראה אפילו יותר זול, לא ראיתי מחיר, כולל את כל כל האביזרים.

איפה משיגים את התחפושת
הכובע בעיקר
img_7760-1-jpg.325880

אני מחפשת בנרות תיק עזרה ראשונה לתחפושת של רופא.
חרשתי כמעט את כל חנויות בני ברק, בחנות אחת מצאתי תיק מאובזר ב-89 ש"ח.
בכל שאר החנויות- פורים, צעצועים, תיקים, וכל חנות שיכולה איכשהוא להיות קשורה לענין ונכנסתי אליה- מראים לי מקסימום מזוודה פלסטית עם סטטוסקופ, מזרק ועוד.
יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג תיק רופא במחיר שפוי? (10-20 ש"ח)?
תודה

אתמול קניתי מזוודת פלסטיק עם כלי רופא בחנות "שופ שופ" בר"ח חזו"א בבני ברק
ב 20 שקלים

יש אולי למישהו תמונה להשראה לתחפושת סוכריה (עדיף על מקל - לולי פופ) לתינוקת בת שנה?

יש אולי למישהי תג מוכן של מתנדב הצלה שאוכל לערוך אותו ?
תודה רבה

אני מחפשת את הבן שלי ליוסף מוקיר שבת, עם דג גדול ויהלום בפה...
מה דעתכן?עדיף להלביש אותו כמו דייג או איש פשוט עם חלוק כלשהו??

איך היא ביצעה?
הילדה היתה עם תחפושת של תולעת בצבע ירוק אולי אפילו משהו קנוי.
לקחנ מטריה והדביקה עליה קטעי עיתונים מכל מיני מגזנים כך זכל המיטריה היתה מצופה.
צילמה כריכה של אינציקלופדיה בהגדלה ובצבעוני והדביקה ל - 2 חתיכות של קפה. כלומר שהספר פתוח וחיברה לזה גומי שאותו הילדה הלבישה כמו ילקוט אבל שהספר מקדימה.
עשתה כך עוד כמה כרכים של אינציקלופדיה סגורים (קלקר מצופה בכריכה) וערמה בערמה קשורים עם חוט שהתולעת החזיקה.
זו היתה תחפושת מהממת!

הבן שלי מתחפש למתנחל,
איך הייתם מבצעים את התחפושת במורה הכי אותנטית?
תודה!

הבן שלי מתחפש למתנחל,
איך הייתם מבצעים את התחפושת במורה הכי אותנטית?
תודה!
אח שלי התחפש לזה בעבר שמנו לו חולצה כתומה שכתוב עליה יהודי לא מגרש יהודי..
מכנסי גינס כיפה גדולה צבעונית וכדו....

אני עשיתי על כובע ים.
כדורי צמר גפן מבית מרקחת.
יצא חמוד מאוד.
רק שהמחופש שלי הוא בן כמעט שנה, והוא מושך את זה....
מחפשת עצות איך לצפות את זה....

הכדורי צמר גפן בבית מרקחת אלו כדורים גדולים?
מה המחיר בערך?

יש אולי למישהי תג מוכן של מתנדב הצלה שאוכל לערוך אותו ?
תודה רבה
באדיבות פרוג משנה שעברה:

כרטיס מתנדב איחוד הצלה.jpg

אני מחפשת את הבן שלי ליוסף מוקיר שבת, עם דג גדול ויהלום בפה...
מה דעתכן?עדיף להלביש אותו כמו דייג או איש פשוט עם חלוק כלשהו??

יוסף מוקיר שבת לא היה דייג, הוא היה לפי הציורים של הכטקופף ולי הדמיון של מילדותי, עם קפטה או "כתונת פסים" וחגורה, כיפה גדולה ופאות ארוכות.

אח שלי התחפש לזה בעבר שמנו לו חולצה כתומה שכתוב עליה יהודי לא מגרש יהודי..
מכנסי גינס כיפה גדולה צבעונית וכדו....

תודה!
אבל מעדיפה לא כתום/התנתקות,
מעדיפה מתנחל ביום יום שלו,
אולי למישהו יש להשאיל סנדלים תנכיות מידה 31/32?

תודה!
אבל מעדיפה לא כתום/התנתקות,
מעדיפה מתנחל ביום יום שלו,
אולי למישהו יש להשאיל סנדלים תנכיות מידה 31/32?

חולצת צווארון משבצות, מכנס ג'ינס בהיר ציציות בחוץ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה