תחפושות לפורים תחפושות תשע"ח

מצב
הנושא נעול.
מחפשת תחפושת של משלוחן פיצה לדוגמא
יש למשהיא קסדה עם "זכוכית" מקדימה להשאלה?

אני עשיתי כתיפיות למגש כמו ילקוט וחיברתי בינהם מאחורה.
כלומר חיברתי סרט מצד ימין של המגש בחזית ובבפנים כך גם בצד שמאל ובכל כתיפיה כזו הילדה השחילה את היד אבל היות שראינו שנופל כל הזמן חיברנו סרט נוסף בין הכתיפיות בגב.
מצרפת תמונות מקווה שהובנתי

איזה מגרה! אפשר לטעום???
איך צבעת את השיער? זה נראה מדהים!

מי חפשה כאן סינר ורוד לתחפושת גלידה?
היום קנינו בכפר סבא סינר מדהים בצבע ורוד מתוק ב-5 ש"ח בלבד.
החנות בכפר סבא ברחוב ויצמן 120
יש להם סניף ברחובות: רחוב הרצל 168
וסניף בפתח תקוה ברחוב חובבי ציון
שם החנות: יש בחמש
(אני לא קשורה לחנות משום צומת, זו פשוט חנות חדשה שנתקלתי בה)

מי חפשה כאן סינר ורוד לתחפושת גלידה?
היום קנינו בכפר סבא סינר מדהים בצבע ורוד מתוק ב-5 ש"ח בלבד.
החנות בכפר סבא ברחוב ויצמן 120
יש להם סניף ברחובות: רחוב הרצל 168
וסניף בפתח תקוה ברחוב חובבי ציון
שם החנות: יש בחמש
(אני לא קשורה לחנות משום צומת, זו פשוט חנות חדשה שנתקלתי בה)
אולי תעלי תמונה????

שלום וברכה,
אני מחפשת תחפושת של שוטר לילד בן 4,
אשמח לקנות או להשכיר,
תודה!

מחפשת רעיון מתוק לתינוקת בת 3 חודשים, לא מסובך להכנה. עם רעיון חמוד לכתוב על מגנט.

באדיבות פרוג משנה שעברה:

צפה בקובץ המצורף 329655

זה המיתוג הישן..
היום זה נראה כך:
%D7%90%D7%99%D7%97%D7%95%D7%93-%D7%94%D7%A6%D7%9C%D7%94-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%9E%D7%93%D7%91%D7%A7%D7%94.png

איזה מגרה! אפשר לטעום???
איך צבעת את השיער? זה נראה מדהים!
בצבע גואש על בסיס מים.
בפורים הינו משוכללים יותר ועטפנו את הקוקס בנילון נצמד בצורה מתוחה של היה ניכר שיש נילון נצמד ואותו צבענו בגועש ועל הגועש פיזרנו סוכריות שוקולד.
עשינו כמה ניסויים לפני...

דחוף!! תחפושת לילדה בת 7 להשכרה או למכירה.

למי יש? בירושלים.

בוקר טוב

אולי למישהיא יש תחפושת לבן בן שנתיים
משהו חמוד, קליל
באיזור החיות או הפירות ( כי בזה מסתכם העולם שלו פחות או יותר....)?

יש לי תחפושת חמודה של פיל , אבל אולי יהיה לו טיפה גדול ..
אפשר לנסות ..

אשמח להשראה ותמונות לתחפושת של כבאי

צפה בקובץ המצורף 321531 https://www.zipy.co.il/p/אליאקספרס/elegant-white-flower-girl-long-evening-dress-baby-girl-christening-gown-children-s-princess-costume-for-teen-girl-wedding-dress/32782896770/#wrapper

למכירה שמלת כלה מידה 7 ב - 55 ש"ח. מתאים לילדה בת 5-7 תלוי במבנה של הילדה.
ובאורך שאתן מעוניינות בשמלה.
5 זה יהיה ארוך.
7 יהיה די קצר.
(יש חגורה שאפשר להדק איתה את המותן).
(מאליאקספרס). חדשה לגמרי!!
האם עדין אקטואלי? אשמח אם תפני אלי: 0527692784

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה