תחפושות לפורים תחפושות תשפ"ה!

מצב
הנושא נעול.
הטלפון לא זמין.
המספר תקין?

תוכלי להתקשר אלי 0504172757

הבנתי שיש לך פראק לילד בן 6, אפשרי לשנה זו?

מחפשת שטריימל לגבר.
אם יש מישהו שרוצה להתחדש ולזרוק את הישן, נשמח לקבלו (אפשרי בתשלום סמלי)

דחוףף
מחפשת קפוטה של אדמו"ר -
("פורים רב")
לילד בחיידר
בצבע לבן
או שילוב כסף/ זהב

וכן שטריימל לבן.
לקניה/ השכרה/ השאלה

יש למישהו לעזור לי??

איפה אני יכולה לקנות עכשיו תחפושת של FBI
או רק את השכפץ אפילו?
מישהי ראתה בירושלים/ בית שמש?

אם משהיא לא הסתדרה,
יש לי להשכרה:*שמלת כלה מפוארת ויפה במיוחד+תחתית+טול וזר פרחים, יתכן ששרדה גם הסלסלת מרשמלו,
לילדת גן חובה/תת חובה,
*שמלת נסיכה ירוקה*קישוט לראש מידה 4-5 גמיש(אפשרי לפתוח/לקפל שכבת תחרה)
לפרטים 0504167370

גם לי יש כלה חדשה כמעט נלבשה פעם אחת. מאד מפוארת. להשכרה
מידה 9 (ילדה בכתה ב' קצת מלאה וגבוה

אני מחפשת תחתית מאד מנפחת לילה בת 8

מחפשת חולצה מידת מבוגרים (L/XL)
של צוות הגן או מאלף חיות
תודה!

IMG_31381.png

מחפשת תחפושת לילדה בת 3
לשכור\ לקנות

דרוש בדחיפות תחפושת 'קופלה' מידה 3/4 בתשלום במצב מצוין,
RW0527680907אין לכתוב כתובת מייל

מחפשת לקנות תחפושת נסיכה של סופר שיין מידה 8 (קטיפה טורקיז או כחול)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה