תחפושות לפורים תחפושות תשפ"ה!

מצב
הנושא נעול.
למכירה תחפושת חדשה פלמינגו מאלי אקספרס
מתאים לתינוקת בת שנה בערך
מוכרת ב50 ש"ח

1741682075557.png

למכירה תחפושת פו הדב מידה 6-12
מוכרת כי זה קטן על הבן שלי ב-45 ש"ח
מבני ברק
לפרטים: tmrnwrdmn בגימייל

קבצים מצורפים

• תחפושת פו הדב.png
    תחפושת פו הדב.png
    KB 337.8 · צפיות: 23

HDAS

חייבת חייבת חייבת את הילקוט, איך אני מגיעה אלייך ?
יכולה לשלוח לי הודיה ל LAMALOLAMALO12 בג'ימייל ?
למכירה 2 תחפושות ילדות של פעם/תלמידות של שרה שנירר.
התחפושת כוללת:
חולצה עם צווארון תחרה (פתח צוואר קצת גדול, הספיקה לי סיכת ביטחון).
חצאית כפלים חומה
סוודר חום
ילקוט
החצאיות והסוודרים מידה זהה (לאחת קיפלתי).
החולצות מידות 9,10.
אצלי לבשו בנות בגילאי 7(גבוהה מאד) ו10(גבוהה רגיל).

פשוט לתפור את הרגליים של התוכי לחולצה?
זה עומד יציב. לא נופל?
אני מקווה שהוא יחזור מהת"ת עם התוכים שלמים...
עשיתי את זה כשזה היה עליו וככה ידעתי את המיקום המדויק והרגליים היו מקדימה כזה על קו הכתף ממש
את מבינה?

אני רוצה קוזק
מאיפה את?
נסיך כחול מתאים לתינוק בן 4 חודשים ? אם כן אני רוצה ומאיפה אתם בארץ?
איפה את גרה? michaly1992 גימייל
א

איך ניתן ליצור איתך קשר?
התחפושות נמצאים באשדוד
0548560360
m0548407446 gmail.com

למכירה תחפושת קוסם לילד בן 5-6 הבאנו מאמריקה ולא מתאים בגודל

איפה ניתן לקנות כיפה נ נח נחמ עם פאות יפים? לא מה שיש בכל החנויות הפשוטות
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה