מידע שימושי תחפושות תש"פ

• הוסף לסימניות
מחפשת למכירה תחפושת כלה לילדה בת 5
בבני ברק או באשדוד
אם יש למשהי רעיון שתשלח באישי!
תודה

• הוסף לסימניות
הבן שלי משתוקק להצלה, אני מחפשת את האשכול שמישהי העלתה גרפיקה שהיא עשתה, ראיתם אולי?
אני העליתי. מעלה שוב את הקובץ וכן דוגמא של הקופסא. בנוסף יש בקובץ גם מראות ותג ועוד כמה לוגואים של הצלה. יכול להתאים למגוון גדלים של קופסאות, כי יש הרבה רקע חלק מסביב, כך שאפשר לגזור לגודל המתאים:
331318-6b7c149639da52f8ab60a63756fbd476.jpg331317-51bc2397155d02020d97bd21d37f6fc9.jpg331316-e962b9caa009426c9540fb561450c215.jpg

קבצים מצורפים

• הצלה לפרוג.pdf
    1.5 MB · צפיות: 198
  • הוסף לסימניות
מחפשת להשכרה שמלת כלה יפה
לגיל 6
מידה 6 או 8
אשמח לכל מידע
נא לשלוח באישי
אזור ירושלים -ביתר

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
להשכרה בובות /נסיכות/ טבחיות
בובות.jpgנסיכה.jpgטבחיות.jpg

• הוסף לסימניות
למכירה כובע - קסדה של סמי הכבאי מקורי
ב-25 ש"ח.
לפרטים:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מחפשת תחפושת מושקעת לגיל 7 נסיכה/חדרנית .או איפה ניתן לקנות תחפושת של חדרנית משהי יודעת?
מחכה לתגובות.
וגם מחפשת חדרנית או מוכרת בחנות לסבונים לגיל 12

• הוסף לסימניות
בני ברקיות,
איך המדיניות של מכבי האש בבני ברק, נותנים לילדים להצטלם במתחם?
יש לי חלום להעלות את הילדון שלי לקבינה... מופרך?

וגם:
למי יש נסיון עם פינת הגלידה, רוצה לצלם בתוך המקרר שלהם את הפיצית שלי בתחפושת גלידה-
הם מסכימים?

אודה לשיתוף ממנוסים:)

• הוסף לסימניות
מדהים! אפשר לדעת איך ביצעתם?
תודה רבה.

זה ממש פשוט יחסית
הכובע ממפל שגילגלנו לצורת קונוס,
עשינו חורים לעיניים
את המסכה קשרנו לרגליים למטה
וסוודר מולבש על הברכיים וזהו....
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה