מידע שימושי תחפושות תש"פ

להשכרה במחיר מוזל
593434-fa3996c4df26d9464d11605c3c6cc426.pngנסיכים.PNG

למישהי יש רעיון
למה אפשר לחפש ילד בן שנתיים
אם שני אחים שלו יתחפשו לרובוטים?
??????????

למישהי יש רעיון
למה אפשר לחפש ילד בן שנתיים
אם שני אחים שלו יתחפשו לרובוטים?
??????????
אולי לילד חמוד, ועל החולצה יהיה כתוב אני לא רובוט אם ריבוע כזה ששמים בו וי

יש למישהו חולצה צבעונית שמתאימה לתחפושת ליצן לילדה בת 3.5?
יש לנו פאה סגולה וחצאית טוטו צבעונית, ועם חולצה נתקענו...

תזכו למצוות!!!
קחי מטריה שבורה צבעונית, הסירי את הבד, השתמשי בו בתור שכמיה מעל חולצת בסיס. ססגוני ופורימי.

אשמח לראות תחפושות של דבורה ודבש

איפה אפשר לקנות בזול תחפושת ליצנים לילדים בני 3 ושנה?

מחפשת תמונה להשראה לתחפושת של מאפרת לילדה בת 10
מה לובשים ? ואיך?

למכירה סבתא יפיפייה בגד, שכמיה, משקפים, מקל
IMG_0131.jpg

יש למשהוא כאן תחפושת של קופיקס?(בעיקר את העגלה...)
ותחפושת או חולצה מגניבה ומוקורית לילד בן 11?
תודה מראש!

ערב טוב,
תחפושת אחות בכירה במחלקת ילודים עדיין פנויה?
אשמח לשמוע פרטים

אני רוצה לחפש את הבן שלי ל"דדי גמדי": יש למשהי תמונה של התחפושת להשראה? וכן אני חייבת דחוף רעיון למשלוח מנות קשור לנושא ומושקע.........

אני רוצה לחפש את הבן שלי ל"דדי גמדי": יש למשהי תמונה של התחפושת להשראה? וכן אני חייבת דחוף רעיון למשלוח מנות קשור לנושא ומושקע.........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה