מצב
הנושא נעול.
שלום,
האם יש אשכול של השכרת תחפושות ?
אני רוצה להשכיר 2 תחפושות של נסיך מהממות,היכן מפרסמים ?

שלום לכן,
אולי מישהי יצא לה להזמין חיילים א טייס קרב?
לילד בן 3 ולילד בן 6
לא אכפת לשכור או לקנות או יד 2
תודה.

לאיזה גיל יש לך ?
יש לי 2 תחפושות של סופר שיין , נסיך קטיפה בצבע חום
מידה 4 ו-6

1707254921911.png

@הודיה 482 ראיתי שכתבת באשכול אחר שנה שעברה שהזמנת תחפושת פינגווין
אני רוצה להזמין כזה לאחותי והמוצר אזל.
איזה מידה יש לך? אולי אפשר לקנות/לשכור ממך?
1675859767335.png

@פנינה ריימונד @ali-li
אולי תמצאנה לי כזו תחפושת שכן זמינה להזמנה?
תודה.

@הודיה 482 ראיתי שכתבת באשכול אחר שנה שעברה שהזמנת תחפושת פינגווין
אני רוצה להזמין כזה לאחותי והמוצר אזל.
איזה מידה יש לך? אולי אפשר לקנות/לשכור ממך?
צפה בקובץ המצורף 1570390
@פנינה ריימונד @ali-li
אולי תמצאנה לי כזו תחפושת שכן זמינה להזמנה?
תודה.

אני מחפשת דחוף קסדה לאסטרונאוט.

יש כזה דבר? וזה יספיק להגיע?
אני ממש אשמח

מחפשת תחתית לילדות בנות 8.5-10
אורך קצר
ללא חישוק
מנפח מספיק

הכי חשוב משלוח מהיר
יש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה