מצב
הנושא נעול.
קישור מומלץ:

He17387c58de14628a3015fd919a0aa61o.jpg

צפה בקובץ המצורף 1574345

צפה בקובץ המצורף 1574352

הזמנתי את השמלת כלה הזו:
באליאקספרס , והיא הגיעה היום,
אבל לצערי קטנה על הבת שלי :(
מוכרת אותה ב 190 ש"ח.
מתאים לילדה בת 5 בערך.
בקשתי מהמוכר שהשרוולים לא יהיו שקופים אז הוא עשה לי בד מתחת השרוול וגם עשה שלא יהיה מחשוף בגב.
קצת פתוח בצוואר..
איזה מידה זו ?
זה מגיע ארוך מאוד מאחורה ?

הזמנתי את השמלת כלה הזו:
מוכרת אותה ב 190 ש"ח.
מתאים לילדה בת 5 בערך.
בקשתי מהמוכר שהשרוולים לא יהיו שקופים אז הוא עשה לי בד מתחת השרוול וגם עשה שלא יהיה מחשוף בגב.
קצת פתוח בצוואר..
איך אפשר ליצור קשר?

@פנינה ריימונד מנסיונך הרב, תחפושת שהוזמנה וע"פ המוכר תצא לאחר ה20 תגיע לפורים?
אני כולה שנה וקצת ;) ככה שאין לי ניסיון עם החג הסיני...
מה שכן, אמרתי כאן מיליון פעם ;) במקרה שלא מגיע בזמן, מקבלים החזר וקונים בארץ
יש לי מדריך לפתיחת סכסוך באלי

אני כולה שנה וקצת ;) ככה שאין לי ניסיון עם החג הסיני...
מה שכן, אמרתי כאן מיליון פעם ;) במקרה שלא מגיע בזמן, מקבלים החזר וקונים בארץ
יש לי מדריך לפתיחת סכסוך באלי
הגיוני שתאריך האספקה משתנה(כשאני נכנסת ב"הזמנות" לפרטי הזמנה)?
ביום ההזמנה עמד על תאריך אחד וכעת התאריך אחר?

קבצים מצורפים

• 1707777246297.png
    1707777246297.png
    KB 6.9 · צפיות: 36
מחפשת תחפושת יהודית לבן בן 10 הוא רוצה משגיח כשרות או דיין, יש למישהי רעיון- או אביזרים להציע?

למכירה 3 תחפושות של נסיכה עם תחתית של סופר שיין לילדות בנות: 10-11, 7, 5 כל תחפושת 150 ש"ח
שני דוד המלך לילדים בגילאי 7, 4 כל תחפושת 80 ש"ח
וחיפושית לגיל 4 חודשים.
מבני ברק.
ניתן לפנות למייל: chuliprog1# gmail.com
מתעניינת בנסיכה מידה 7 ואולי גם 5
האם רלוונטי?

הזמנתי את השמלת כלה הזו:
מוכרת אותה ב 190 ש"ח.
מתאים לילדה בת 5 בערך.
קצת פתוח בצוואר..
מעונינת בשמלת כלה
מבני ברק
איך אפשר ליצור איתך קשר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה