מצב
הנושא נעול.
אשמח גם לתיק אדום שמתאים לרופא (לא צריכה את האביזרים ובלי קישוטים)
רוצה כמה שיותר זול
תודה

-.jpg_80x80.jpg_.webp

ק.ש.

אשמח גם לתיק אדום שמתאים לרופא (לא צריכה את האביזרים ובלי קישוטים)
רוצה כמה שיותר זול
תודה
תיק לרופא + אביזרים ב 10$
-.jpg_80x80.jpg_.webp

תיק קשיח מושלם 7.25$
-.jpg_80x80.jpg_.webp

וואו !!!
תיק עזרה ראשונה עם אביזרים אמיתיים - תעשי לו את היום ;)

26-330.jpg_80x80.jpg_.webp

ק.ש.

נערך לאחרונה ב:
מחפשת תחפושת של גזר לניו בורן (תינוק בן חודש)
אשמח לקישורים
וארנבת לילדה בת שנתיים בערך(נרהא לי שהיו כאן קישורים אבל אין לי כח לדפדף 45 עמודים......
ואם למישהי יש למכירה אשמח לשמוע

מחפשת תחפושת של גזר לניו בורן (תינוק בן חודש)
אשמח לקישורים
וארנבת לילדה בת שנתיים בערך(נרהא לי שהיו כאן קישורים אבל אין לי כח לדפדף 45 עמודים......
ואם למישהי יש למכירה אשמח לשמוע
גזר ניו בורן
Romper.jpg_80x80.jpg_.webp

ארנבת
Rompers.jpg_80x80.jpg_.webp

ק.ש.

מחפשת תחפושת ליצן לתינוק בן 6 חודשים בפורים- יש כזה דבר?

תחפושות של מכונת ממתקים- יש לי 2 למכירה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה