מצב
הנושא נעול.
מחפשת חולצות משובצות בגווני הצהוב לילד בן 3 ולילד בן 1.5-2 להשאלה /קניה

הי! יש למישהו אולי להשאיל/ להשכיר בובת טלה עם גלגלים?
הבן שלי מתחפש לילד מהעירה ופתאום מתחשק לי נורא שיגרור אחריו איזה טלה חמוד...
אבל אני רוצה משהו שנראה קרוב למקור. אני גרה בבית שמש.
תודה מראש (y)

מישהי ראתה בבני ברק תחפושת טווס יפה לילדה?
אולי אפ׳ רק חצאית מתאימה או משהו כזה

בעבר ראיתי תחפושת של בובה שצילמן אותה על דוכן למכירת בובות והיה מצורף קישור לתפירת פאה לבובה
מישהו זוכר אוליהיכן זה היה

למשהו יש תחפושת מתוקה לתינוקת בת 10 חודשים, רק לתמונה לסבתא.
להשכיר למכור?
לא מוצאת שום דבר בחניות במידה שלה.

האם יש למישהי תחפושת של חיל אנגלי לילד בן 10?

מחפשת בדחיפות תחפושת של בובה אמריקאית לגיל 7/8 (לבובה ולילדה)

קבצים מצורפים

• פורים יונה אפרוח.png
    פורים יונה אפרוח.png
    1.4 MB · צפיות: 47
דחוף ממש 2 תחפושות שהוזמנו (כבר לפני חודש וחצי) וסובלות מעיכוב בדואר ואני ממש תקועה בלי שתיהם:(

1. חדרנית לגיל 11
2. בובה אמריקאית לגיל 7/8

אם יש לכם או שאתם מכירים מישהי שיש לה ותוכלו להפנות אותי אני ממש אשמח
תודה רבה

הנה רעיון לתחפושת על שמות ספרים
"תיק מקסיקו"

קבצים מצורפים

• IMG_20171209_031606.jpg
    IMG_20171209_031606.jpg
    KB 517.5 · צפיות: 53
  • IMG_20171209_031612.jpg
    IMG_20171209_031612.jpg
    1.4 MB · צפיות: 56

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה