מידע שימושי תחפושת איחוד הצלה

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
אשמח להתעדכן איפה ניתן לרכוש תחפושת של איחוד הצלה באזור המרכז
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש מי שיודע?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה אפשר לרכוש בירושלים?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע היכן ניתן לרכוש תחפושת של איחוד הצלה? דחוף!
תודה.

• הוסף לסימניות
בררתי עם איחוד הצלה,
אפשר לקנות בסניף שלהם בירושלים ברח' ירמיהו 78
אין לי מושג לגבי העלות

• הוסף לסימניות
מישהו יודע היכן ניתן לרכוש תחפושת של איחוד הצלה בבית שמש?

• הוסף לסימניות
אם את רוצה חולצה עם הדפסה אישית - לוגו - תיק וכו' עם הדפסה תפני ל 'מתנות קטנות'.
m0548546249 גמייל

• הוסף לסימניות
אני לא זוכרת בדיוק כמה עלה לי, עד כמה שזכור לי אז איפשהו בין 90 ל 120
לבן שלי היה ממש חשוב המקורי ולא מצאתי בשום מקום אחר בבני ברק
זה כלל את הוסט וכובע תואם, וסט ברמה גבוהה ממש דומה למקורי כמעט אחד על אחד לדעתי
הוספתי לו גם תיק עזרה ראשונה שמלאנו במוצרים מהבית, תחבושות וקופסאות של תרופות ריקות
הבחור היה באורות וזה העיקר:)

• הוסף לסימניות
גם אני קניתי לבן שלי מסופרדיל בבני ברק
זה תחפושת מקורית של הצלה
אני זוכרת שהוסט והכובע עלה 100 שקל
אני הוספתי לו משם גם קופסא מקרטון של הצלה לאופנים וצקלקלה
וגם תג שם של הצלה
ושווה להוסיף גם הוקי טוקי

תחפושת מושלמת

• הוסף לסימניות
ובצפון (איזור חיפה , קריות, רכסים) מישהו יודע איפה אפשר לקנות?

• הוסף לסימניות
יש להשיג השנה קופסאות לאופניים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה