תחפושת בבושקה מה המסר

• הוסף לסימניות
אני מחפשת את הבנות בגן לבבושקה.
בעצם זו הבובה הרוסית בעלת מספר גגלים הנכנסים אחת בשניה.
בא לי שיהיה מסר לתחפושת. מה יכול להתאים ???
אשמח למגוון רעיונות.
יכול להיות מסר גבוה לא בדווקא תואם לילדות הגן.
עזרתכם ממש נחוצה, פליז.

• הוסף לסימניות
אולי כמו הרעיון שלא לזלזל בבני עניים- שמהם תצא תורה,
אז משהו בסגנון שכל ילדה קטנה תגדל להיות אמא גדולה.../סבתא לדורות ישרים...

• הוסף לסימניות
תודה יקרות
אני מתלבטת מה ניתן לכתוב על התחפושת. שני הרעיונות מצויינים.חיפשתי בגוגל ועלה לי תקציר סיפור אני מביאה ציטוט
כמעט בן ארבע. כשהוא מצליח להתלבש לבד, הוא מרגיש גדול, אבל כשהוא שובר צלחת בטעות, אומרים לו שהוא קטן. כמה מבלבל. איך דן יֵדע אם הוא קטן או גדול? ואולי הוא גם וגם? דן מבטא ברכּות ובאופן שובה לב את תחושותיהם המעורבות של ילדים רבים בגיל זה.
בא לי נורא שיחברו לי משהו עם המסר הזה מה דעתכן????
מישהי מתחברת?
יש למישהי רעיון למלל קולח!

• הוסף לסימניות
שרשרת הדורות
אמא, בת, נכדה, נינה -כולם הולכים באותה דרך ונראות אותו דבר...
(הלואי)

• הוסף לסימניות
מסר ממש גבוה - לכל דבר יש עוד רובד, מה שאנחנו רואים הוא לא כל התמונה

• הוסף לסימניות
שרשרת הדורות
אמא, בת, נכדה, נינה -כולם הולכים באותה דרך
כל ילדה היא סיפור הצלחה, ולא משנה כמה שכבות צריך לקלף בדרך
אוהבת מסרים כאלו, שאפשר להסביר גם לילדות

כמו בבושקה רוסית,
בובה בתוך בובה
מקופלות בי אמי וסבתי ואם אמה וסבתה
וכל הדורות
שורת נשים שקטה
כמו
שדרה של כח
(דליה קווה)

• הוסף לסימניות
כמו בבושקה רוסית,
בובה בתוך בובה
מקופלות בי אמי וסבתי ואם אמה וסבתה
וכל הדורות
שורת נשים שקטה
כמו
שדרה של כח
(דליה קווה)

כיוונתי לדעת גדולים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה