מידע שימושי תחפושת בונבון לתינוק

• פותח הנושא BRO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת תחפושת של בונבון לתינוק בן 5 חודשים בערך.
אשמח לשמוע אם אתן יודעות איפה אפשר לקנות במרכז
או אם יש למשהי למכירה
תודה רבה על כל מידע

• הוסף לסימניות
אין לאף אחת מידע?

• הוסף לסימניות
זכור לי שמשהיא פרסמה במודיעין עילית שנה שעברה שתופרת תחפושות לתינוקות ויש לה גם בונבון נראה לי קראו לזה מתוקטנטן מאמינה שיותר קרוב לפורים היא תפרסם שוב

• הוסף לסימניות
מחפשת תחפושת של בונבון לתינוק בן 5 חודשים בערך.
אשמח לשמוע אם אתן יודעות איפה אפשר לקנות במרכז
או אם יש למשהי למכירה
תודה רבה על כל מידע
אני גם מחפשת
אם את יודעת משהו אשמח לעדכון

• הוסף לסימניות
תנסי אצל 'מתנות קטנות' יש לה תחפושות בהדפסה אישית - חולצה- כובע עם תמונה וגרפיקה מהממת - יוצא מתוקקק !
יש לה קטלוג - m0548546249 גמייל

• הוסף לסימניות
מה יצא מכל מי שחיפשה תחפושת של בונבון?
השגתם משהו?
מחפשת גם...

• הוסף לסימניות
אני מוכרת כזה, בבני ברק, 70 ש"ח:
image (3).png

• הוסף לסימניות
לסופר שיין יש, אפשר לראות באתר שלהם.

• הוסף לסימניות
יש לך גם את התחפושת של המלכה לתינוקת? אשמח שתיצרי איתי קשר yv57026אין לכתוב כתובת מייל
האמת שאמור להיות לי
ראית תמונה של זה?
זה בייביגרו קטיפה לבן (עם רקמה קטנה של כתר)
חצאית טול לבנה
סרט עם כתר
אבדוק בערב וארשום לך במייל

• הוסף לסימניות
האמת שאמור להיות לי
ראית תמונה של זה?
זה בייביגרו קטיפה לבן (עם רקמה קטנה של כתר)
חצאית טול לבנה
סרט עם כתר
אבדוק בערב וארשום לך במייל
ואוו, תודה שהגבת, לא ראיתי , אשמח אם תשלחי לי תמונה, תודה ענקית!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אשמח לדעת מאיפה התחפושת? תפרתם לבד? ואיך הכובע עומד?
אני צריכה משהו דומה לילד בן 3
תפרתי לבד,
הכובע עומד מעל כובע רגיל של תינוק...
הוא לובש כובע צמוד על הראש ולזה חיברתי מסביב בד צהוב (זה סוג בד שקצת עומד ולא נופל)
את יכולה לקחת כל כובע חורפי , ואם הבד הצהוב נופל אפשר להעמיד לו מבפנים טולגס וישאר לעמוד.

• הוסף לסימניות
מרעננת את המייל משנה שעברה....
מי מצאה בונבון לקטנטנים? אני צריכה לתאומים בגיל 4 חוד'.
@BRO מאיפה השגת בסוף?

• הוסף לסימניות
@VOX הפקות מוזיקה
יש לי 2 בונבונים שתפרתי לבד אוברולים , אבל לבשו אתת זה בגיל חצי שנה ומעלה, התאומים קטנטנים?
לחילופין, ראיתי שיש בטרמינלX בגדי גוף צהובים אבל שרוול קצר:

• הוסף לסימניות
יש לי 2 בונבונים שתפרתי לבד אוברולים , אבל לבשו אתת זה בגיל חצי שנה ומעלה, התאומים קטנטנים?
חצי שנה יכול להיות מתאים....
יש לך תמונה להראות לי? ומאיפה את בארץ?

• הוסף לסימניות
מה הכוונה לא זהים בגודל? ובכמה את משכירה אותם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה