תחפושות לפורים תחפושת בלש???

• הוסף לסימניות
הבן שלי רוצה להתחפש לבלש!
למישהי יש רעיונות? תמונות של תחפושת כזו?

• הוסף לסימניות
הבן שלי רוצה להתחפש לבלש!
למישהי יש רעיונות? תמונות של תחפושת כזו?
בן כמה?
כשאני הייתי בן 17 ורציתי להתחפש קצת אבל פדיחות וזה, התחפשתי לסוכן סמוי, פשוט לבשתי חליפה ותחבתי מהצווארון לאוזן אוזנייה שקופה מסולסלת כזאת...

• הוסף לסימניות
הולכת לחפש את הבן שלי בן 8.
האמת שאין כללים, בלש יכול להראות הכל.
בכל אופן,
אנחנו מרכיבים את זה,
ממשקפי שמש חשובים, כובע מרשים, דומה לקאובוי,
תיק של המחשב נייד של בעלי, אקדח קטן, חולצה שחורה,
מכשיר קשר.
ראיתי בחנויות צעצועים אוזניה אמיתית של אנשי ביטחון, אבל כבר חרג מהתקציב.

• הוסף לסימניות
אה, רציתי גם פאה קצרצרה, אבל לא היה לו נח.

• הוסף לסימניות
לדעתי בלש, הוא בלי תחפושת-זה הרעיון...
כי אף אחד לא אמור לדעת שהוא בלש
מתלבש בגדי אזרח

• הוסף לסימניות
ובכל זאת בלש בסגנון ״שרלוק הולמס״ או כמו שמופיע באיורים זה עם קסקט משובץ, מקטורן טוויד, ואפשר גם שלייקס או עניבת פפיון...
ואם כבר הולכים על סגנון ״של פעם״ כמובן לא לשכוח את הזכוכית מגדלת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה