דרוש מידע תחפושת בנושא ראשי תיבות, צריכה רעיונות

יש למישהי רעיון לראשי תיבות-
ש, ש,
או ש, ג, ש,
תודה רבה!

יש למישהי רעיון לראשי תיבות-
ש, ש,
או ש, ג, ש,
תודה רבה!
שיא גינס שווה.
שיא שיאים.

מתוך GPT

ש, ש​

• שוקולד שוויצרי 🍫
  • שבת שלום ✨
  • שמש שוקעת 🌅
  • שיגעון שמח 🤪
  • שושנה שובבה 🌸
  • שמחה שקטה 😊
  • שיר שמח 🎵
  • שפע שמימי ☁️✨

ש, ג, ש​

• שבת גן־עדן שמח 🌷
  • שמחה גדולה שלימה 😊✨
  • שפע גדול שמח

שערי שמים
שירי שבת / שיר שמח
שלומיאל ושלימזל
שדכנית - שומרת גבולות / שדוחפת את האף / שמנדנדת / שמחה
שוד ושבר
שיר ושבח

דרוש רעיונות לאותיות נ כ לא משנה הסדר

הנושא של הבת שלי הוא ראשי תיבות של השם,מחפשת תפושת לראשי תיבות:
ר פ

למי יש רעיון?
אני לא יודע אם כבר כתבו את זה אין לי כח לעבור על הכל
רק פנקס
רציתי פקק
רק פרוג
רוצים פורום
רוכל פיצוחים
אם צריך עוד אני יכול להביא
ראשי פרקים

תודה על כל הרעיונות
לראשי תיבות
ש' ש'
או ש' ג'
תודה!!!

שיכור שמח
שיכור שמן
שוקולד שחור
שוטר גדודי (המושג האמיתי של ש.ג בצבא כמדומני)
שומר גבול
שוטר גיבור
שוטר גמד
שולחן גבוה
שפן גזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה