מידע שימושי תחפושת גזר

• הוסף לסימניות
עשיתי חיפוש בפורום.. אבל לא ממש מצאתי..
למישהו יש רעיונות?
אני בדרך לתפור תחפושת כזו, ולא ממש יודעת איך

אשמח לכל רעיון\תמונה..
תודה!!

• הוסף לסימניות
אולי תשימי בגדים כתומים
ואת החצאית תעשי בצורה שלמעלה יותר רחב ולמטה מכווץ,
על החולצה הכתומה תשימי מאלבד גזור משולשים ירוקים,
או שתחתכי ממדבקות וניל או משהו,
וכובע ירוק חמוד,
נעלים חומות אולי..

• הוסף לסימניות
מצאתי לך תמונה חמודה ברשת

קבצים מצורפים

• b38b6994497619ba81d15834b74d90c8--toddler-costumes-costume-for-kids.jpg
    b38b6994497619ba81d15834b74d90c8--toddler-costumes-costume-for-kids.jpg
    KB 334.2 · צפיות: 389
  • הוסף לסימניות
תודה!!
זה הכיוון!

אשמח לעוד, למי שיש... לקבל עוד השראות

• הוסף לסימניות
מישהי כמדומני פעם העלתה גזר סרוג לניו בורן'
ומשהו דומה מהרשת לתינוק

קבצים מצורפים

• IMG-20160227-WA0072.jpg
    IMG-20160227-WA0072.jpg
    KB 32.2 · צפיות: 295
  • הוסף לסימניות
תודה!!

• הוסף לסימניות
פשוט מאד, תציירי צורה של גזר גדול כפול 2 על בד פליז, תפירה בסיסית בכתפיים ובמותניים, השארת מקום לידים ורגליים, ולתפור את השפיץ למטה, ולהפוך.
אם רוצים- אפשר להוסיף על הכתפים עלים- עיגול ירוק גדול חתוך עם שפיצים ובאמצע חור לראש
לראש- כובע כתום ועל השפיץ שלו את עלי הגדר (בשביל שיצא אוטנטי, צריך קודם רצועה ירוקה כמו דשא מסביב ובפנים עוד רצועה של עלים ארוכים יותר)

• הוסף לסימניות
תודה,
עזרתם לי מאוד!

• הוסף לסימניות
לתאומים ראיתי רעיון חמוד של טו גזר
פעם משהי העלתה את כל המעשיה של סבא אליעזר והגזר בתחפושת.

• הוסף לסימניות
הנה לדוג'...

קבצים מצורפים

• IMG_6303.JPG
    IMG_6303.JPG
    2.3 MB · צפיות: 271
  • IMG_6318.JPG
    IMG_6318.JPG
    2.4 MB · צפיות: 292
  • הוסף לסימניות
אני הכנתי לתינוק קטן בן 3 חודשים בלי תפירה , כמו שמרים ליפשיץ למעלה תארה ,קיפלתי בד פליז ל-2 וציירתי גזר (כמו שרואים בציור פה למעלה של הילד) החלק העליון של הגזר היה בקפל וחתכתי עיגול לפתח של הראש ,הדבקתי בצדדים עם דבק בד והפכתי. אני חושבת לשים סקוץ או תיק תק למטה
לגבי הכובע הכנתי כובע מכווץ כמו של רוב התחפושות של פירות שעושים לתינוקות קצת קשה לי להסביר בכתב אבל נראה לי שבכל חנות בדים המוכרת תדע להגיד לך איך עושים את זה (אם בכל אופן לא הסתדרת אנסה בכל אופן לכתוב) על הכובע שמתי מלבד ירוק "עלה" לקחתי רצועה מלבנית גילגלתי אותה וחתכתי לאורך כמעט עד הסוף, עשיתי חור קטן בכובע ,השחלתי את הלבד בפנים והדבקתי בדבק חם
מקווה שהובנתי;)

• הוסף לסימניות
איזה חולצה הלבשת לתחפושת גזר?
ואיפה אפשר להשיג מכנסיים כתומות?
תודה!

• הוסף לסימניות
אני הכנתי לפני כמה שנים לבן שלי (בן שנה וחצי)
מצאתי בפרטי בייביגרו כתום ועליו הכנתי מסקי כתום גזר חמוד, כמעט ללא תפירה, היה שם פס סקוטש שנפתח וקישוטים על הגזר,
היה לילד יחסית נח כי זה בד גמיש ומאד חמוד
IMG_3017 copy.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה