מידע שימושי תחפושת דוור

• הוסף לסימניות
מחפשת תחפושת של דוורים
לילדים בגיל 4 וחצי ו3

• הוסף לסימניות
עדין מחפשת
אשמח לקנות ביד שניה מידה 4

• הוסף לסימניות
יש לי למכור דוורית מידה 6.

• הוסף לסימניות
מחפשת לבנים
גילאים 1 3.5 ו5
אשמח לכל מידע

• הוסף לסימניות
אפשר תמונה של דוור/דוורית?

• הוסף לסימניות
1580661230192.png

זו תמונה שיש בכל מקום ברשת, לא הבן שלי...

• הוסף לסימניות
יש למישהו תחפושת דוור של סופר שיין להשכרה/מכירה
מידות: 4, 6, 8, 10?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מחפשת לשכור/לקנות עגלה לתחפושת דוור

• הוסף לסימניות
מחפשת דוור/ית לגיל שנה ועשר יש למשהו????????????..
אפשר לכתוב לי בG0527663026שטרודל...

• הוסף לסימניות
אני מחפש לקנות/לשכור דוור לתינוק בגיל שנה וחצי..
תודה רבה

• הוסף לסימניות
כללית אשמח לדבר איתך בקשר לתחפושת דוור
0527635089

• הוסף לסימניות
יש לי דוור מידה 6, בירושלים (השכרה/מכירה)

• הוסף לסימניות
תנסי אצל 'מתנות קטנות' יש לה תחפושות בהדפסה אישית - קטלוג שלם
ראיתי שיש לה דוגמא לדוור
m0548546249 גמייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה