פורים תחפושת חתן חסיד גור אמיתית

• הוסף לסימניות
נעלי סירה הכי טוב... (יש עניין כזה בחופה, אז חלק במקום לפתוח פשוט הולכים עם סירה.)

• הוסף לסימניות
נעלי סירה הכי טוב... (יש עניין כזה בחופה, אז חלק במקום לפתוח פשוט הולכים עם סירה.)
רק תוודאי שהם חלקות ובלי אפזמים ....
מה שחשוב זה באמת מכנסיים בתוך הגרביים(יש לזה גומיות מיוחדות ....)
ומשקפי פלסטיק שקופות

• הוסף לסימניות
ספודיק - אפשר לקנות במתחפשים ברמה - המכירה הקבועה באשדוד- (100 ש"ח)
ראיתי השנה גם במקסטוק משהו נחמד ב-30 ש"ח

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרות...
אני חסידת גור בעצמי ומתמצאת במנהגים...
אני פשוט צריכה אביזרים... אבל הכי אותנטים שיש.

• חחח
Reactions: mwp
  • הוסף לסימניות
החתן שלי היה בן 4.
הקאפטה - ממתחפשים ברמה. היייתי קצת מאוכזבת שהיה נראה יותר שלופוורק מאשר קאפטה.
החתן השובב דנן בקושי נתן לצלם אותו. לכן בחלק תמונות הוא בלי הגארטל, או שהגארטל נוטה ליפול, או שהציצית מבצבצת, או שהגרביים נוזלות.
בק'צר מקווה שהבנת את הרעיון.
אבל הנה תמונות, אולי זה יעזור לך להתרשם קצת.
אגב, אני יכולה למכור לך את הקאפטה בזול, וגם את הספודיק אם מעניין אותך.
תמונת חופה צבעי מסך.jpg
חתן כלה בחופה תקריב.jpg
צפה בקובץ המצורף 611096
מוקטן 2.jpg
מוקטן 3.jpg

• הוסף לסימניות
החתן שלי היה בן 4.
הקאפטה - ממתחפשים ברמה. היייתי קצת מאוכזבת שהיה נראה יותר שלופוורק מאשר קאפטה.
החתן השובב דנן בקושי נתן לצלם אותו. לכן בחלק תמונות הוא בלי הגארטל, או שהגארטל נוטה ליפול, או שהציצית מבצבצת, או שהגרביים נוזלות.
בק'צר מקווה שהבנת את הרעיון.
אבל הנה תמונות, אולי זה יעזור לך להתרשם קצת.
אגב, אני יכולה למכור לך את הקאפטה בזול, וגם את הספודיק אם מעניין אותך.
צפה בקובץ המצורף 611093צפה בקובץ המצורף 611094צפה בקובץ המצורף 611096צפה בקובץ המצורף 611097צפה בקובץ המצורף 611102
מהמם!
אולי את מוכרת את החופה?

• הוסף לסימניות
החופה פורקה.
נשאר לי הבד קטיפה של החופה עם כיתוב למעלה בטוליפ, אותו אני יכולה למכור.
חופה מלמעלה 1.jpg

• הוסף לסימניות
הלכתי לבדוק בבויידם לכבודך, כן זה כולל הכיתוב בצדדים (ב2 צדדים כיתוב וב2 צדדים עיטורים)
וגם הפרנזים מודבקים.

• הוסף לסימניות
מוטב שנעבור לאישי.

• הוסף לסימניות
התחפושת של החתן עדיין קייימת?
אני מחפשת לילד בן 4

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה