מידע שימושי תחפושת כלה מאליאקספס?

• הוסף לסימניות
לילדה בת 4
קישור מוצלח, יש?
עדיף שמלה ארוכה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת שמלה פורחת פורחת ונראית משהו טוב
עומדת יפה
אבל לאר יותר מ100 ש"ח

• הוסף לסימניות
מוכרת שמלת כלה, צבע לבן מידה 5 ב70 ש"ח,
נמצאת במודיעין עילית, אפשרות להעביר לירושלים,בית שמש,
איך היא נראית במציאות?
תוכלי להעלות תמונה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הזמנתי שנה שעברה
ממש יפה, אבל לא הגיע עד הרצפה ממש וזה קצת היה מאכזב.. אולי לילדה קצת יותר נמוכה זה יהיה מושלם...
אני שוקלת השנה להאריך בעצמי או למכור ולקנות חדש כי היא באמת יפה

• הוסף לסימניות
מוכרת שמלת כלה, צבע לבן מידה 5 ב70 ש"ח,
נמצאת במודיעין עילית, אפשרות להעביר לירושלים,בית שמש,
אפשר לראות תמונה שלה במציאות?

• הוסף לסימניות
הזמנתי אותה, יש צורך בניפוח הוספות ותיקונים, אבל בעיני היא בסיס טוב.
1636386010793.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הזמנתי שנה שעברה
ממש יפה, אבל לא הגיע עד הרצפה ממש וזה קצת היה מאכזב.. אולי לילדה קצת יותר נמוכה זה יהיה מושלם...
אני שוקלת השנה להאריך בעצמי או למכור ולקנות חדש כי היא באמת יפה
מה זה נמוכה?
ולאיזו מידה הזמנת?

• הוסף לסימניות
מה זה נמוכה?
ולאיזו מידה הזמנת?
הזמנתי מידה 6 (130) לילדה בת 6 גבוהה מאד ורזה מאד
לכן אני חושבת שילדה ממוצעת זה יכול להיות מושלם
גם לבת שלי זה לא היה קצר, פשוט לא כיסה את הרגליים וזה די הפריע לה, היא רצתה ארוך עד הריצפה...
אבל היא אהבה את השמלה אז לא עשיתי מאמץ
השנה היא ביקשה בעצמה את השמלה הזאת שוב ושאני יאריך לה
אם אני אמצא תמונה בקלות אני יעלה
הצבע שלה באגב זה לבן פנינה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה