מידע שימושי תחפושת כלה מידה 7-8

• הוסף לסימניות
חייבת דחוף למכירה או השכרה
למי יש?

• הוסף לסימניות
אם את מבני ברק ראיתי בפנינוש רבי עקיבא פינת הרב קוק שמלות מדהימות

• הוסף לסימניות
יש לי למכירה (חדש!) לתחפושת כלה- זר פרחים מעוצב . מהמם !
כמו כן גם כתר לכלה
המחיר (כפי שעלה לי) 40 ש"ח לזר. 12 ש"ח לכתר
בירושלים

• הוסף לסימניות
ושמלה יש לך?מה יעזור לי בלי השמלה חח

• הוסף לסימניות
ושמלה יש לך?מה יעזור לי בלי השמלה חח
חשבתי אם תשיגי שמלה...
באיזה רמת מחיר חשבת??
אם בכלל את יכולה להתפנק היום בלרצות משהו...
תראי, הרגילים בחנויות זה באזור 100-120 שקל. וצריך למצוא חנות שנשאר במידה שאת צריכה. מאמינה שלא קשה.
אפשרות שניה זה השמלות פרימיום. שיש בחנויות כמו חבקוק 270 ש"ח ובסופר שיין 350 ש"ח
מה שעשיתי בעבר עם תחפושות כשלא התחשק לי להשקיע או אם אין לי בילדים מישהו פוטציאלי לאותה תחפושת בשנים הבאות- קניתי ואחרי השימוש ניקיתי יפה ומכרתי. הצלחתי בקלות!

• הוסף לסימניות
יש לי שמלה
בבני ברק

• הוסף לסימניות
יש לי באשדוד להשכרה שמלה+ טול+ כתר בלי תחתית, ב70 ש"ח

• הוסף לסימניות
אני מוכרת משהו יפה וחדש, שימי מייל אשלח לך פרטים.

• הוסף לסימניות
שמלת כלה להשכרה מידה 6
לפרטים 0556787606

• הוסף לסימניות
אשמח לתמונה
1_LI.jpg
1_LI.jpg3_LI.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה