נכתב ע"י הלו קיטי;1160014:הבעיה שאם רוצים את זה לפורים צריך להזמין עכשיו כי יכול לקחת לזה חודשיים עד שיגיע (מנסיון בדברים אחרים שקניתי שם)
נכתב ע"י יעל;1159826:רק אתמול קניתי
אוכל לעדכן כשיגיע מקוה שתוך חודש.
איזה מעצבןנכתב ע"י tamar123;1195746:אני הזמנתי את הבז' הקומות בצבע לבן---
על הפנים!!!!
חבל הכסף!!!
שאלתי אותו קודם איזה אורך השמלה ועשיתי חשבון ולפי זה הזמנתי, זה כמובן הגיע אמצע----- אפשר להוסיף קומות ואז אני צריכה לשלם על הבד ולתופרת-----
הבד דפוק, נראה זול--------- בקיצור התאכזבתי קשות!!!!
לא רוצה לייאש זה אולי תלוי במוכר ובחנויות..........
נס שיש לי עוד בת אז היא תלבש את זה במקום הגדולה, אבל זה נראה מזעזע!!!
נכתב ע"י שוצי;1195749:איזה מעצבן
גם אני לא קבלתי אורך מקסימלי, והבדים - כמו של תחפושת
אבל עדיין בשביל תחפושת זה לדעתי טוב, בוודאי במחיר הזה (הזמנתי משהוא אחר)
היום קיבלתי הודעה מהדואר.הגיע? איך זה?
נכתב ע"י דבורי צלמת;1158963:לאחר שלא מצאתי ממי לשאול\להשכיר שמלת כלה מיוחדת לבת ה5 שלי אני נאלצת לפנות לאופציה שנואה עלי-תפירה.אני מתקשה ביותר למצוא גזרה לשמלה.
אשמח אם תוכלנה להעלות תמונות של בנותיכן מחופשות לכלה\נסיכה\מלכה\שושיבינות
שאוכל לרבל השראה לשמלה מתאימה.
תודה רבה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים