מידע שימושי תחפושת לזו"צ ללא ילדים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אשמח לעזרה, רעיון, על תחפושת מקורית ומענינת לזוג צעיר
תודה רבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מדפיסים על חולצה לבנה "זהירות צבע טרי" ומשפריצים על החולצה גועש.
תחפושת מהממת!!!!

• הוסף לסימניות
מוסכניק - מוסכניקית
שף - שפית
טבח- טבחית
אם הסגנון מעניין אני יכול לעזור

• הוסף לסימניות
אני התחפשתי כזוג צעיר לזוג מתחזק - עם בובו גדול , עגילים ואיפור תואם ולבוש מעניין, וכן גם בעלי עם כיפה לבנה , גרביים לבנות שבתוכן המכנסיים ציצית צמר בחוץ וכו' .
העניין הוא - שמי שמכיר זה מצחיק ממש, אך מי שלא - לא היה שום בעיית צניעות.

• הוסף לסימניות
@מגדת עתידות בואי תסבירי על מה הכעס
כל אחת תחנך את עצמה
יש הרבה דברים שאני לא אעשה בבית שלי ועדיין נכתבים בפורומים פה. לא מתאים? אפשר לחסום בנטפרי. יש פה מנהלים שעושים אחלה עבודה לסנן תכנים שלא מתאימים.
אם היא היתה רוצה היא היתה מתייגת ב-בקשת עזרה, אנא עזרו לי לכבוש את יצרי בחג הפורים

• הוסף לסימניות
בסיעתא דשמיא

חסיד וחסידה זה חמוד הגיוני ולא גובל בעית צניעות
אפשר לגם לתימני ותימניה וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה