תחפושת לפורים- הרב עובדיה יוסף

• הוסף לסימניות
בס"ד
רציתי לחפש את התאומים שלי לרב עובדיה יוסף, (חמוד, לא?)
אבל השנה לא מוכרים את התחפושת הזו.
מישהו יודע או ראה היכן אפשר אולי עדיין לקנות את זה?

• הוסף לסימניות
אני זוכרת לפני שנים- שכנה של ההורים שלי תפרה את זה לבן שלה ויצא מדהים,
היא קנתה בסנדקית את העיטורים המוזהבים,
שמה לו משקפיים כהות.
אני מנסה להזכר איך היה הכובע... לא זוכרת זה היה מזמן.
אם זה רלוונטי אני אוכל בעזרת ה' לשאול אותה.

• הוסף לסימניות
ראיתי שצאצאינו בבני ברק מפרסמים על זה

• הוסף לסימניות
מקפיצה אשכול ישן. משהו מניקים הנ"ל יודע ויכול לעזור? זקוקה לכובע של הראשון לציון.

תודה למסייעים!

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לתחפושת של הרב עובדיה זצוק"ל לגיל 10 איפה יש בבני ברק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1188746:
איפה יש גמח?

במפתח העיר... ולקחתי את כל מה שהיה... עוד שבוע מחזירה, אתן לך מספר.

כמובן, בלי כובע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1188749:
במפתח העיר... ולקחתי את כל מה שהיה... עוד שבוע מחזירה, אתן לך מספר.

כמובן, בלי כובע...

אה לקחת לתוכנית שלך? ספרי מה התוכנית..
ואשמח לקבל מס' וכתובת של הגמח והאם יש לגיל 10

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1188751:
אה לקחת לתוכנית שלך? ספרי מה התוכנית..
ואשמח לקבל מס' וכתובת של הגמח והאם יש לגיל 10

יש מידה 10 ומידה 14, מידה 10 לא השאלתי. משפחת תלם ברחוב הרצוג 19, חפשי בספר טלפונים, זה יהיה יותר מהר ממני...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה