תחפושות לפורים תחפושת לתאומות בנות 4

• הוסף לסימניות
למישהו יש רעיון למשהו שלא צריך להשקיע?
למישהי יש אולי למכור או להשכיר?
אשמח לתשובה....

• הוסף לסימניות
אני תאומה והתחפשנו לבניני התאומים זה היה מדהים שכל הרחוב עמד והסתכל חויה שלא נראתה!!
ופעם אחת לעץ תפוזים ותפוז אפשר לטו גזר 2 גזרים או לפאזל שמתחבר ביחד לתמונה גדולה, או לחצי חצי
מחצית השקל , זכור ושמור 2 נרות שבת ,תות בננה ,טובים השתיים מן האחד,ונחשוב עוד ונודיע בהצלחה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שר המשקים ושר האופים?
אושהן קטנות מידי בשביל זה...

• הוסף לסימניות
2 סינים עם כינור גדול

• הוסף לסימניות
רעיונות מדהימים!!!
תודה!!!
יש לכן רעיון למשהו שהם יותר יבינו מה זה?

• הוסף לסימניות
אני עושה את התאומות שלי בגיל הזה ליצניות.
שמח וחמוד

• הוסף לסימניות
אפשר הרכבת הקלה.
אחת רכבת, השניה כלה
ההתלבטות מי תהיה מה... :rolleyes:

• הוסף לסימניות
חתן וכלה
זוג שכנות רעבאהרהלך
צלמר ואשתו
זקנה ופיליפינית

• הוסף לסימניות
אני תאומה והתחפשנו לבניני התאומים זה היה מדהים שכל הרחוב עמד והסתכל חויה שלא נראתה!!
ופעם אחת לעץ תפוזים ותפוז אפשר לטו גזר 2 גזרים או לפאזל שמתחבר ביחד לתמונה גדולה, או לחצי חצי
מחצית השקל , זכור ושמור 2 נרות שבת ,תות בננה ,טובים השתיים מן האחד,ונחשוב עוד ונודיע בהצלחה.
חחח הזכרת לי שאנחנו התחפשנו לתאומות סיאמיות
תפרנו חצאית רחבה והלכנו ביחד ברחוב בתוך החצאית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה