תחפושת לתאומים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רעיון לתחפושת לתאומים בנים בני שנתיים.
שנה שעברה עשיתי להם 2 טיפות מים (הם תאומים זהים) חבל שאין לי תמונה של זה.
אשמח לכל רעיון!
תודה רבה לעונות

• הוסף לסימניות
שלחי מייל אל "ספיישל תחפושות"
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
ראיתי שנה שעברה מישהי מהשכונה שלנו שחיפשה את התאומים (בן ובת) לאנשי פופוקרן בצורה מושקעת ומדהימה

• הוסף לסימניות
טוגזר - 2 גזרים

• הוסף לסימניות
אני חפשתי את התאומים שלנו (בני ארבעה חודשים לזקן וזקנה) זה היה מדהים!!! לא היה מישהו שלא נעצר מלראות!

• הוסף לסימניות
את הזוג הכי מוצלח ניתן למצוא רק בחנות נעליים....
לחפש לזוג נעליים... עם בלונים וקופסאות נעליים....

• הוסף לסימניות
אלטע בובעס

אלו התאומים שלנו- גיל ארבעה חודשים, שני בנים.

קבצים מצורפים

• IMG_0988.png
    KB 826.7 · צפיות: 121
  • SAM_8895.png
    KB 709 · צפיות: 98
  • SAM_8899.png
    KB 808 · צפיות: 85
  • הוסף לסימניות
אוי זה מתוק מדבש!!
ואיך שהסבתא ישנה עם מוצץ... והסבא יושב בפוזה כזאתי...
אהבתי את הרעיון מאד!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פאוור;1495923:
את הזוג הכי מוצלח ניתן למצוא רק בחנות נעליים....
לחפש לזוג נעליים... עם בלונים וקופסאות נעליים....

לכל המעוניינת אני משכירה את התחפושת הזו לגלאי 1/2 שנה בערך
2 שקי שינה בצורת נעלי מוקסין- עבודת יד, פשוט מדהים!
ניתן ליצור קשר ב052-7158500

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה