מידע שימושי תחפושת לתינוק בן חודש

• הוסף לסימניות
הייתי מעונינת לקבל רעיונות מקוריים לתחפושת לתינוק בן חודש
(חוץ מבעלי חיים/בת/בובה וכדו')
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
סוכריית דבש
ק' סוכר

• הוסף לסימניות
- תינוק של פדיון הבן (העגלה מצופה בנייר כסף/בד כסוף, והתינוק בבגד לבן, מכוסה תכשיטים מהכל בשקל, ולידו שקיקי סוכר ושום).

-פעם דמיינתי להכין אתרוג לתינוק בגיל כזה. העגלה היא קופסת האתרוג, מצופה כולה בנייר כסף או בבד כסף. שמים לו בפנים מצע שייראה כמו פשתן, או אולי עדיף - לייצר מסול ורוד את הרשת הגמישה שעוטפים בה אתרוגים.
והבגד עצמו - נפוח, ירקרק-צהבהב, כמו שתופרים תחפושת של תפוז או אשכולית, רק בצורה שמתאימה לאתרוג.

• הוסף לסימניות
"נס יפה עלית"

לעשות לו כובע רך, דמוי פקק של נס קפה (אדום מעוגל ורחב)
ולהדביק על החולצה את התווית של נס קפה עלית.
ובחולצה מהאחורה לרשום: "הנס הכי יפה, תוצרת עילית שבעילית"...
אפשרי שהבגד הבסיסי יהיה אדום/חום/לבן

• הוסף לסימניות
אני הולכת להכין את המשפחה המאושרת.
בן חודש וחצי, בן שנה וחצי, ובת שנתיים וחצי.
חולצה שחורה עם סמיילי 'אל-בד' צהוב גדול
מכנס / חצאית שחורה
קשת עם שני קרניים ופונפונים בצבע צהוב (כמו של הדבורה)
תחרה צהובה על הגרביים השחורות.

קל ופשוט!

• הוסף לסימניות
פשוט לשפשף עיניים ולא להאמין!
בחשבון פשוט מדובר ביולדת שבוע וחצי אחרי לידה שמה שמטריד אותה זה למה יתחפש הבייבי המתוק בפורים, כשיהיה בן חודש!!!

האשכול הבא הוא:
תחפושות לפורים: תחפושת לפג:eek:

• הוסף לסימניות
בחשבון פשוט מדובר ביולדת שבוע וחצי אחרי לידה שמה שמטריד אותה זה למה יתחפש הבייבי המתוק בפורים, כשיהיה בן חודש!!!

האשכול הבא הוא:

למה לא?! אני בעד!!

הייתי מעונינת לקבל רעיונות מקוריים לתחפושת לתינוק בן חודש
(חוץ מבעלי חיים/בת/בובה וכדו')
תודה מראש.

לקחתי רעיון מפה- "בונבון". בגד גוף צהוב שעליו מודפס הסמל של בונבון. מכנס צהוב,, גרביים צהובות, חצאית טוטו צהובה (לא חייב..) כובע צהוב שהצמדתי עליו את הסמל
משלוחי המנות עוצבו כמו בונבון..

• הוסף לסימניות

האשכול הבא הוא:

• הוסף לסימניות

האשכול הבא הוא:

לא. האשכול הבא הוא: תחפושת לגיל שבוע.
עוד לא יודעים אם בן או בת...

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי שחיפשה תינוק לספר תורה ואת העגלה עיצבו כחופה של הכנסת ס"ת עם אורות ושירים

• הוסף לסימניות

האשכול הבא הוא:
מתנצלת שלא הסברתי נכון
התינוק כרגע בן חודש בפורים יהיה קרוב לחודשיים

ולגופו של עניין אני מחפשת רעיונות לאו דווקא קלאסיים ומותאמים לגיל
אןלי דווקא לנצל את הגיל הקטן להדגיש את האבסורד בתחפושת בוגרת וניגודית
[לדוג' לחפש פעוט בן שבוע לדמות של רב מוכר וכד']

• הוסף לסימניות
יש לי כובע של טייס לגיל הזה
20180212_222348[1].jpg

• הוסף לסימניות
תלמדו בחיים לקבל גם את מי ששונה ממכם ולא להעביר ביקורת על כל דבר שזז
הדבר הזה הוא נגע במחנינו,מכלילה גם את עצמי:(:(
אני לא מאמין שדברי התפרשו כביקורת,

פשוט הייתי בהלם מהרעיון,
עכ"פ סליחה מפותחת האשכול, אולי באמת סגנון התגובה היה צריך להיות:

אה! מי כעמך ישראל!!
שימו לב,
פשוט חביבין ישראל

נ.ב. האשכול הבא הוא:

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לגברת/אדון מנצפך היקר/ה
גם את לא היית אמורה לפרש את התגובות כביקורת....
אגב אולי תציעי ליולדת שבוע וחצי אחרי לידה רעיונות חילופיים שיעסיקו אותה בין 3 ל7 בלילה [אחרי שמרגישה שבעה מה-"עוד פעם טיטול?/עוד קצת לאכול?/די כבר שירדםםםםם..."]

• הוסף לסימניות
אני פעם עשיתי אפרוח בביצה
התינוק לבש ביביגרו צהוב הכובע היה צורת חצי ביצה כשמאחור זה רק בד ומקדימה ממולא באורלון וגם למטה חצי ביצה עם שני חורים לרגליים
תמונה אין לי במחשב אלא באלבום שאיפה הוא, והאפרוחה (שהייתה פגית) כבר מחפשת את שני ילדיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה