מידע שימושי תחפושת לתינוק בן חודש

• הוסף לסימניות
בת חצי שנה אז.
פשוט קניתי ציצית הכי פשוטה, מדבקה של האש שלי, כיפה עם פיאות מודבקות (היה ענקקקק עליה...)
וכל האטרקציה היתה הרכב המצוייר, והרמקול מעליו, והסטיקרים שחילקנו לכל עובר ושב...

• הוסף לסימניות
הבן שלי בשנה שעברה היה בן שלושה שבועות ו"התחפש" לגזר גמדי.
בגד כמין ציצית בצורת גזר מבד סאטן כתום, עם צוארון עלים ירוקים.
על הראש - כובע גמד מבד סאטן אדום ועל הרגלים נעלי גמד מבד אדום.
מתוק ביותר!

ואל תדאגו לא תפרתי את זה בבית החלמה. זה היה בבית - קיבלנו מהמטפלת של הבת הגדולה יותר כמה שנים לפני כן.

ועד משהו - הייתי משאילה לך בשמחה, אבל זה קבור אי שם כי אנחנו חיים עכשיו על ארגזים....

חני

• הוסף לסימניות
אחותי עשתה בגיל חודשיים פו הדוב מאוד קל ביביגרו של פו היה לה גם כובע וכמובן שכב איתו בעגלה פו אחד גדול יותר ממנו

• הוסף לסימניות
הבן שלי בשנה שעברה היה בן שלושה שבועות ו"התחפש" לגזר גמדי.
בגד כמין ציצית בצורת גזר מבד סאטן כתום, עם צוארון עלים ירוקים.
על הראש - כובע גמד מבד סאטן אדום ועל הרגלים נעלי גמד מבד אדום.
מתוק ביותר!

ואל תדאגו לא תפרתי את זה בבית החלמה. זה היה בבית - קיבלנו מהמטפלת של הבת הגדולה יותר כמה שנים לפני כן.

ועד משהו - הייתי משאילה לך בשמחה, אבל זה קבור אי שם כי אנחנו חיים עכשיו על ארגזים....

חני

• הוסף לסימניות
עשיתי "מרדכי היהודי" לבן חודש
גלימה מסאטן תכלת וכתר מסול זהב (עם כמה מדבקות אבנים) רך ונח
גם אני אוהבת קטנטנים עם תחפושות של גדולים...

• הוסף לסימניות
פשוט לשפשף עיניים ולא להאמין!
בחשבון פשוט מדובר ביולדת שבוע וחצי אחרי לידה שמה שמטריד אותה זה למה יתחפש הבייבי המתוק בפורים, כשיהיה בן חודש!!!

האשכול הבא הוא:
תחפושות לפורים: תחפושת לפג:eek:
זה אומר שהיא ב"ה התאוששה מהלידה
מה רע בזה? נחמד לי לקרוא הודעות כאלו גם אם אין לי רעיונות.

• הוסף לסימניות
בלת"ק.
מסכן...
מה את רוצה ממנו?
אפשר להכין תחפושת שהתינוק עצמו לא מרגיש
אני הכנתי מיקי מאוס מפריטים לבישים ונוחים
מכנס טריקו אדום שעליו תפרתי 2 עיגולים לבנים,
גרביון שחור ומעליו - גרב מתקפלת צהובה
הורדתי קרניים של מיקי מאוס מקשת מוכנה, וחיברתי עם דבק לסרט גומי לפי היקף הראש של התינוק

• הוסף לסימניות
את הבן חיפשתי לבת עם בגד ורוד, סרט על הראש, צמיד, ועל האוזנים הדבקנו מדבקות שנראו כמו עגילי פנינה.

• הוסף לסימניות
אני רוצה גם לתינוק קטן אבל משהו בננושא של יין
אולי כאן יש למישהו רעיונות????
דחווףף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה