תחפושות לפורים תחפושת מהרגע להרגע....

• הוסף לסימניות
ה"בחור" בן 7 החליט לשנות באופן פתאומי את התחפושת,
כיוון שזה ה"חג" של הילדים, אני מנסה לרצות ולשמח אותו.
הוא מאוד רוצה תחפושת הצלה, אך אין לי טיפת זמן ואפשרות להתחיל לחפש בחנויות....
אולי יש מישהי באזור גאולה- בר אילן- סורוצקין
שיש לה תחפושת הצלה בהשאלה לגיל 7?
אפילו רק חלק מהאביזרים....

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שתוכלי להשיג (אפילו רק חלק) בגמחי''ם של תחפושות...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני עכשיו במלכי ישראל ויש איתי הצלה שמישהי לא לקחה :) אה זו את שלא לקחת!!!

אין עליך!!
לא חלמתי שהבאת את זה איתך....

אז ב"ה יש כובע, אפודה מה עוד צריך???

• הוסף לסימניות
תיק של חובש, ואביזרים: לבן שלי שמרתי קופסא ריקה של אקמול, הוא מילא אותה תרכיז תפוחים ומים ולכל 'חולה' הוא נותן קצת עם מזרק. יש בהכל בשקל ליד שובע למעלה פלסטרים עם דם וכאילו בורג נעוץ ביד (בעעעע) שהוא קנה לו וכל מיני שטויות, הכנתי לו ארגז לאופניים (יש גרפיקה מוכנה ודוגמא באשכול השכן על תחפושת הצלה) ומתכננת לקשט לו את האופניים בדוגמא של אופנוע הצלה, אבל זו כבר עבודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה