תחפושת מווו שלמת!

• פותח הנושא Ella
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1735483295279.png
    1735483295279.png
    KB 328.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תודה על המידע!
ב"גדיל" פה בארץ אין?
לא
זה החוט שאני מדברת עליו לא קיים בגדיל

• הוסף לסימניות
זה פשוט מתוקקק!!!

• הוסף לסימניות
היי, התחפושת פנויה אולי להשכרה? מוכנה לשלם הרבה..

• הוסף לסימניות
היי, התחפושת פנויה אולי להשכרה? מוכנה לשלם הרבה..
התחפושת לא שלי, היא הוכנה בהזמנה ללקוחה, עד כמה שידוע לי היא לא בפרוג, ולא משכירה...
בהצלחה ושבוע טוב

• הוסף לסימניות
@Ella

עדיין רלוונטי?
לא בטוחה שהבנתי את השאלה...
התחפושת הוכנה על ידי בהזמנה ע"י לקוחה, היא אצלה מזה שנתיים...
עד כמה שהבנתי ממנה היא לא מעוניינת להשכיר/ למכור

• הוסף לסימניות
תודה על המענה @Ella
כוונת השאלה הייתה האם את עדיין סורגת ויש אפשרות לרכוש אצלך ולברר פרטים?

• הוסף לסימניות
אני עדין סורגת..
לברר פרטים תמיד אפשר...
יש לי ילד בן שנתיים ותינוקי בן חודשיים... (עד פורים יהיה חמישה חודשים בעז"ה)
אני ממש פרפקציוניסטית בעיקרון - אבל תחפושת כזו באמת שבחיים לא ראיתי... אז קודם כל וואו ענק!
חוצמזה אשמח לדעת כמה בערך יעלו לי 2 בסגנון הזה - אחד גדול ואחד קטן (לא דווקא פרה). ואיך הם בכביסה? ומאיפה את בארץ בכלל...

• הוסף לסימניות
יש לי ילד בן שנתיים ותינוקי בן חודשיים... (עד פורים יהיה חמישה חודשים בעז"ה)
אני ממש פרפקציוניסטית בעיקרון - אבל תחפושת כזו באמת שבחיים לא ראיתי... אז קודם כל וואו ענק!
חוצמזה אשמח לדעת כמה בערך יעלו לי 2 בסגנון הזה - אחד גדול ואחד קטן (לא דווקא פרה). ואיך הם בכביסה? ומאיפה את בארץ בכלל...
תפני אלי למייל ונתקדם משם
Ackermanella בגימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה