הסט הקטן עדיין רלוננטי ?לי יש 2 דוכנים נחמדים : אחד גדול שמורכב על עגלה (מצורף) . והשני סט לו בקטן שתולה על הצוואר עם חוט (שנעשה בגלל תקנון ביה"ס), אם תרצי בכייף.
הסט הקטן אקטואלי?לי יש 2 דוכנים נחמדים : אחד גדול שמורכב על עגלה (מצורף) . והשני סט לו בקטן שתולה על הצוואר עם חוט (שנעשה בגלל תקנון ביה"ס), אם תרצי בכייף.
רלבנטי? מתאים לי שניהם ל2 הבנותלי יש 2 דוכנים נחמדים : אחד גדול שמורכב על עגלה (מצורף) . והשני סט לו בקטן שתולה על הצוואר עם חוט (שנעשה בגלל תקנון ביה"ס), אם תרצי בכייף.
רלוונטי? מתענינת בעגלהלי יש 2 דוכנים נחמדים : אחד גדול שמורכב על עגלה (מצורף) . והשני סט לו בקטן שתולה על הצוואר עם חוט (שנעשה בגלל תקנון ביה"ס), אם תרצי בכייף.
זה רלוונטי?
האם רלוונטי?לי יש 2 דוכנים נחמדים : אחד גדול שמורכב על עגלה (מצורף) . והשני סט לו בקטן שתולה על הצוואר עם חוט (שנעשה בגלל תקנון ביה"ס), אם תרצי בכייף.
עדיין רלוונטי? אשמח מאוד אם כן. מה המייל שלך? או טלפוןלי יש כזה
יש מצב שיש לך אותו עדיין?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים