מידע שימושי תחפושת מוכרת גלידה

• הוסף לסימניות
לילדה בת 8
מחפשת לקנות תחפושת מוכרת גלידה מושלם כולל הדוכן ,
(עדיפות בבני ברק.)

• הוסף לסימניות
יש לי סט מושלם ל3 בנות מידות 4.8.10
רוצה למכור בשלמות

• הוסף לסימניות
גם אני רוצה תמונה
מתענינת על מידה 10

• הוסף לסימניות
הי.
התחפושת במידה 10 רלוונטית בהחלט. הקטנות יותר נמכרו כבר בשנה שעברה

• הוסף לסימניות
התחפושת כוללת שמלה. סינר. כובע ב90 ש"ח
הכנתי בזמנו גלידות במעמד קרטון. אבל הוא ז"ל.....

קבצים מצורפים

• 20240212_194554.jpg
    20240212_194554.jpg
    2.2 MB · צפיות: 206
  • הוסף לסימניות
יש לי מידות קטנות
123hindy
@
gmail.com

קבצים מצורפים

• גלידה.jpg
    גלידה.jpg
    KB 804 · צפיות: 206
  • הוסף לסימניות
יש לי למכירה מוכרי גלידה מתוקים כולל דוכנים כולל גלידה לתינוקת

קבצים מצורפים

• IMG_0132 (2).JPG
    IMG_0132 (2).JPG
    1.4 MB · צפיות: 141
  • IMG_0113 (2).JPG
    IMG_0113 (2).JPG
    1.3 MB · צפיות: 130
  • IMG_0117 (2).JPG
    IMG_0117 (2).JPG
    1.6 MB · צפיות: 125
  • IMG_0123 (2).JPG
    IMG_0123 (2).JPG
    1.5 MB · צפיות: 213

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה