- הוסף לסימניות
יש לי כזה בגדול,למישהי יש למכור סינר למוכרת גלידה
יש לי סינר מעליאקספרס אבל הוא קטן על הבת שלי
אולי למשהי יש סינר כזה בגודל הגדול יותר או סינר אחר?
צפה בקובץ המצורף 1598769
רוצה להביא לי כתובת מייל ואני אשלח לך פרטים?
יש לי כזה בגדול,למישהי יש למכור סינר למוכרת גלידה
יש לי סינר מעליאקספרס אבל הוא קטן על הבת שלי
אולי למשהי יש סינר כזה בגודל הגדול יותר או סינר אחר?
צפה בקובץ המצורף 1598769
צבעתי עם ספריי.לכל האימהות המשקיעות כאן,
איך יצרתם את הגלידות?
ספרי מתנפח בטמבור הביאו לי איזה משהו של איטום
פוליטארון משהו כזה,
זה מה שהשתמשתן?
ואז צבעתן במה?
לי ישמעונינת לקנות דוכן גלידה או שתי דוכנים
אולי יש לך למכור לי?
אפשר לראות? איך אפשר ליצור איתך קשר?לי יש
מתענינת לגבי קניה של הדוכניםיש לי גם למכירה + 2 סינרים שיכול להיות גם לבן וגם לבת +כובעים/עגילים
אשמח לקבל פרטים אם עדיין רלונטי
@סלט פרות ראיתי שיש כזה תליון חמוד של גלידה בעלי אקספרס ב 9 שקל + משלוח חינם מעל 38 ש"חראיתי בכל האשכולות של התחפושות השנה,
שיש הרבה שמחפשות למוכרות גלידה/ גלידה,
(גם אצלנו בעז"ה.. )
אז מי שיש לה רעיון לתחפושת, אביזרים, דוכנים, משלוחי מנות, וכו..
תמשיכו להוסיף פה,
נראה לי שקל יותר שיש אשכול מרוכז בעניין מסוים..
זה מהמם אבל מחפשת משהו שמחזיקים בידאשמח לקבל פרטים אם עדיין רלונטי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים