מידע שימושי תחפושת מוכר פופקורן, מחפשת השראה, יש למישהו?

• הוסף לסימניות
יש סינרים באליאקספרס, או בהדפסה אישית
העליתי כמה כאלו:
בדקתי את הסינרים הנ"ל והם מידות מאד גדולות!!!
72*50 ממש לא מידה שמתאימה לילדות.

האם את יודעת אם יש באלי סינר קטן יותר או לחילופין אפשרות הדפסה על סינר קטן ?

(אפשרי גם בארץ הדפסה על שימשונית - כמה יעלה לי?)

• הוסף לסימניות
בדקתי את הסינרים הנ"ל והם מידות מאד גדולות!!!
72*50 ממש לא מידה שמתאימה לילדות.

האם את יודעת אם יש באלי סינר קטן יותר או לחילופין אפשרות הדפסה על סינר קטן ?
1739433714488.png
שיווקי

• הוסף לסימניות
שלום אני כבר שנים עוקבת אחרי התחפושת הזו מציינת שהיא מההממת אחת היפות בנושא הופפקרן נורא רצתי הדררכה לאיך אני מכינה החל מהחצאית לסינר האם זה קנוי האם זה תפור סורי ממש על החפירה אבל באמת בא לי לדעת פרטים כדי שאוכל לבצע את זה ברמה הגבהה כמוך אז אם תוכלי לחזור אלי למייל אשמח מאד <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>אודה לך מאוד והעריך בתודה ספיר

• הוסף לסימניות
כןןן אני הייתי שמחה לדעת כמה את מוכרת של התינוק וכמה את מוכרת תכובעים

• הוסף לסימניות
אני לא כולכך מבינה בפרוג איך אפשר ליצור איתך קשר

• הוסף לסימניות
לא אני עשיתי את התחפושות אני בעצמי הגבתי לזו שעשתה ושאלתי אותה גם פרטים לגביה אבל משום מה היא לא עונה ..............

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלות הנ"ל וממתינה לתשובה בדחיפות :
האם יש להשיג סינר למוכרת פופקורן פה בארץ ?? (היתה לי תחפושת מהממת וכרגע רק העגלה המושקעת נמצאה והסינר ועוד אביזרים נעלמו כלא היו ..הזמני לפני כמה ימים סינר/גרביים/עגילים/סרט לשיער ועוד בtemu אבל לכאורה אא"כ יהיה נס פורים :) החבילה לא תגיע לפני המסיבות !!! )
הייתי היום בכמה חנויות של תחפושות ואביזרים לגנים וכד' ולא מצאתי זכר לסינר למוכרת פופקורן ..
אני ממש מיואשת !!
אנא , בעלות ניסיון תעזרו לי !
איך אני מכינה לבד סינר או קונה סינר מוכן כאן בארץ ??
תודה רבה

• הוסף לסימניות
היי
אשמח לדעת איפה אפשר להדפיס סינר משמשונית?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלות הנ"ל וממתינה לתשובה בדחיפות :
האם יש להשיג סינר למוכרת פופקורן פה בארץ ?? (היתה לי תחפושת מהממת וכרגע רק העגלה המושקעת נמצאה והסינר ועוד אביזרים נעלמו כלא היו ..הזמני לפני כמה ימים סינר/גרביים/עגילים/סרט לשיער ועוד בtemu אבל לכאורה אא"כ יהיה נס פורים :) החבילה לא תגיע לפני המסיבות !!! )
הייתי היום בכמה חנויות של תחפושות ואביזרים לגנים וכד' ולא מצאתי זכר לסינר למוכרת פופקורן ..
אני ממש מיואשת !!
אנא , בעלות ניסיון תעזרו לי !
איך אני מכינה לבד סינר או קונה סינר מוכן כאן בארץ ??
תודה רבה
אני מוכנה להשאיל אם את רוצה סינר עגילים וכובע
אוכל לשלוח לך תמונה במייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה