מידע שימושי תחפושת מיני מאוס לתינוקת

• הוסף לסימניות
מחפשת להשאיל תחפושת מיני מאוס לתינוקת
בגיל 2-3 חודשים , אם יש למישהו אשמח מאד
תודה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• IMG_2666.JPG
    3.8 MB · צפיות: 59
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י mediadesign;1504571:
אני הזמנתי את זה הגיע תוך שבועיים וזה מתוק מדבש.
http://www.ebay.com/itm/390922525940?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

אם לא בא לך לקנות יש לי את זה, אני משאילה בשמחה. אבל לבשה את זה ילדה יותר גדולה בת 4 חודשים.

מה שבתמונה זה המידה הכי קטנה? זה נראה קצת גדול לתינוקת בת חודשיים. לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;1504587:
מה שבתמונה זה המידה הכי קטנה? זה נראה קצת גדול לתינוקת בת חודשיים. לא?

זה הגיע ממש קטן נראה כמו 0-3.

• הוסף לסימניות
אני רוצה מיקי מאוס או פו הדב לתינוק בן 7 חודשים.
יש לכם?????

• הוסף לסימניות
אני קניתי בעלי אקספרס תחפושת סרוגה מטריפה (לא מצליחה להעלות תמונה).

• הוסף לסימניות
תסתכלי באתר של ציבי רובין היא צילמה את הבת שלי עם התחפשת של המיני מאוס.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני גם רוצה להזמין לתינוקת בת 5 חודשים (עכשיו) אבל קטנטונת (עכשיו רק התחילה ללבוש מידה 3-6).
למישהי יש ניסיון ויודעת באיזה מידה זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;1506810:
אולי בכל זאת?!

אני רואה שזה נגמר באתר, אבל מה שהגיע לי נראה משהו כמו 0-3 חודשים.

• הוסף לסימניות
שימי לב להודעתי באשכול התחפושות שנפתח לפורים הזה.
שווה!

• הוסף לסימניות
יש לי יכולה לתת בכיף.
מאיזה עיר את?

• הוסף לסימניות
greinim1אין לכתוב כתובת מייל
תשלחי לי שם וכתובת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה