התייעצות תחפושת מלח/ית - אלו נעליים מתאימות?

• הוסף לסימניות
יותר בסגנון אלגנטי או שמא ספורטיבי?
תוכלי להעלות תמונות/קישורים?
יעזור לי מאוד!!!!
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
קרוקס
אם הם נופלים למים, הם צפים.

• הוסף לסימניות
שנה שעברה כמדומני העלתה @יעל מרק. תמונות של תחפושת של מלחיות בים. הבנות שם לבשו נעלי לבנות סגנון טומי הלפיגר. נעל לבנה עם פסים כחול ואדום בצד. זה היה ממש יפה!

• הוסף לסימניות
אגב יש לי סט מאלףףףףףף ל2 בנים של תחפושת למלח גיל 3-4 בנים. מי שמעוניין שיהיה איתי בקשר 0548499229

• הוסף לסימניות
אני הלבשתי לבת שלי (בת חצי שנה) גרביון כחול מעל גרביים קצרים לבנים וסניקרס ג'ינס היה מהמם.

• הוסף לסימניות
מישהי העלתה באשכול אחר את הנעליים האלו.
אם מישו מוצא משהו בסגנון הזה אפילו יותר בזול אשמח שיעלו פה
תודה
וגם אם יש לכם רעיונות לסגנונות אחרים...

• הוסף לסימניות
שנה שעברה כמדומני העלתה @יעל מרק. תמונות של תחפושת של מלחיות בים. הבנות שם לבשו נעלי לבנות סגנון טומי הלפיגר. נעל לבנה עם פסים כחול ואדום בצד. זה היה ממש יפה!

וואלה!?!? חחחח את מאמינה לי שאני לא זוכרת!?!?
אשמח שתתארי לי יותר מה היה שם ואחפש את התמונה

• הוסף לסימניות
שתי בנות מתוקות בלונדיניות בנות בערך 5 ו7. שהצטלמו במרינה (לדעתי בהרצליה) פרסמת את זה שנה שעברה באיזור פורים.
וואלה!?!? חחחח את מאמינה לי שאני לא זוכרת!?!?
אשמח שתתארי לי יותר מה היה שם ואחפש את התמונה

• הוסף לסימניות
שתי בנות מתוקות בלונדיניות בנות בערך 5 ו7. שהצטלמו במרינה (לדעתי בהרצליה) פרסמת את זה שנה שעברה באיזור פורים.

ניראה לי שזו לא אני :rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה