- הוסף לסימניות
התייעצות בקשר לתחפושת,
והגילוי הזה, שלמעשה אני מהאמהות המשקיעניות גורם לי להיות בהיי...!
אז ככה:
התייעצות לגבי תחפושת א' - התייעצות חשובה מאד:
בני המתוק בן ה-5.5 התחפש בשנה שעברה לספר תורה (פתאום נחה עליו רוח קדושה, והוא החליט שהוא לא רוצה שוטר, לא רוצה לביאה, רק ספר תורה. למחרת הוא כבר רצה להתחפש לקב"ה בכבודו ובעצמו - אם כבר תחפושת קדושה אז עד הסוף).
השנה הוא רוצה את אותו ספר תורה, אבל עם שדרוג (תשמעו! זה רעיון מבריק שלו!):
הוא רוצה שהאופניים שלו יהיו החופה של ההכנסת ספר תורה, והוא יהיה הספר תורה שמובילים אותו בתוך החופה. נכון מדליק? אז יש לכן רעיון איך לבצע...?
התייעצות ב' - חשובה טיפה פחות:
ביתי בת ה-4 רוצה להתחפש ל - - - מלכת אסתר! (מקורית במיוחד!)
מכירות תחפושת מתוקה ולא כבדה? או עצות איך לעשות את זה מתוק ולא כבד? ואיפה להשיג שמלה וכו'?
התייעצות ג':
ראיתי באשכול התחפושות תמונה שמישהי העלתה של תינוק בתחפושת של שקית פופקורן, שהמנשא היה השקית.
האם לדעתכן אפשר לעשו תאת אותו דבר רק על הגוף שלו (בלי מנשא) בצורה לא מסורבלת?
תודה לכן,
בכל אופן כנראה שאני עדיין לא כמותכן כי אני מחפשת כל הזמן עצות והדרכות...
והגילוי הזה, שלמעשה אני מהאמהות המשקיעניות גורם לי להיות בהיי...!
אז ככה:
התייעצות לגבי תחפושת א' - התייעצות חשובה מאד:
בני המתוק בן ה-5.5 התחפש בשנה שעברה לספר תורה (פתאום נחה עליו רוח קדושה, והוא החליט שהוא לא רוצה שוטר, לא רוצה לביאה, רק ספר תורה. למחרת הוא כבר רצה להתחפש לקב"ה בכבודו ובעצמו - אם כבר תחפושת קדושה אז עד הסוף).
השנה הוא רוצה את אותו ספר תורה, אבל עם שדרוג (תשמעו! זה רעיון מבריק שלו!):
הוא רוצה שהאופניים שלו יהיו החופה של ההכנסת ספר תורה, והוא יהיה הספר תורה שמובילים אותו בתוך החופה. נכון מדליק? אז יש לכן רעיון איך לבצע...?
התייעצות ב' - חשובה טיפה פחות:
ביתי בת ה-4 רוצה להתחפש ל - - - מלכת אסתר! (מקורית במיוחד!)
מכירות תחפושת מתוקה ולא כבדה? או עצות איך לעשות את זה מתוק ולא כבד? ואיפה להשיג שמלה וכו'?
התייעצות ג':
ראיתי באשכול התחפושות תמונה שמישהי העלתה של תינוק בתחפושת של שקית פופקורן, שהמנשא היה השקית.
האם לדעתכן אפשר לעשו תאת אותו דבר רק על הגוף שלו (בלי מנשא) בצורה לא מסורבלת?
תודה לכן,
בכל אופן כנראה שאני עדיין לא כמותכן כי אני מחפשת כל הזמן עצות והדרכות...
הנושאים החמים