תחפושת - מסתבר שאני משקיענית כמעט כמותכן...!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורות בלילה;1528060:
נהנתי ממש מהרעיון של ההכנסת ספר תורה,
אשמח לשמוע עוד רעיונות לילד מתוק מדבש בן חמש
צדיק שרוצה להתחפש לליצן הכי שמח... או למרדכי היהודי כי קוראיפם לו מרדכי...
אבל מרדכי הוא כבר היה שנה שעברה
אני מחפשת רעיון חמוד מקרוי והעיקר הוא רוצה צדיק...(כמובן)

אצל חמותי הבנים התחפשו לבעל תוקע.
קיטל שהיא הקטינה לגודל שלהם.
טלית קטנה של ילדים.
שופר פסול ביד.
מחזור של ר"ה ביד השניה.
מתוק. מקורי וצדיק צדיק.

חני

• הוסף לסימניות
מנסה:
2 רעיונות
1. אולי רכב של הכנסת ספר תורה בלי חופה. ז"א לצפות את האופניים בנייר מבריק זהב ('זהבים') ולהוסיף מכל הכיוונים פנסי אצבע מהבהבים+נגן שירים. (פשוט נראה לי לא שייך להרכיב חופה על אופניים)
2. לבנות 'רמפה' מדף מרובע + 4 גלגלים לחבר עם בורג חוט של תריס לגרירה או לחיבור לאופניים ועל הרמפה לבנות את החופה. (אם את מכירה את ה'עגלה' שמשתמשים בה להעברת דירה וכד')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit s;1528498:
אסתר,
איפה קנית את המעיל של הספר תורה?
תודה

תפרתי ביד כי אין לי מושג בתפירה ובמכונה (לצערי!!!),
את הרקמה רקמה עבורי הדסה אוהב ציון מרחוב שמואל הנביא (בבנין שליד סדיגורא) בירושלים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1528665:
תפרתי ביד כי אין לי מושג בתפירה ובמכונה (לצערי!!!),
את הרקמה רקמה עבורי הדסה אוהב ציון מרחוב שמואל הנביא (בבנין שליד סדיגורא) בירושלים.

ממליצה גם
את זה רקמה אחותה יוכבד

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 454 · צפיות: 36

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה