תחפושת מקורית

• הוסף לסימניות
מישהו במשפחה שלי התחפש ל"בן איש חי"
וכ"כ מוצלח שאני משתפת אתכם (זה תמונות מעובדות רק בגוונים לא פוטושופ...)
תהנו!
(לא מצאתי את התמונה המקורית להשואה אולי יותר מאוחר...)
אין להוריד למחשב/ להפיץ כל הזכויות שמורות!!!

• הוסף לסימניות
וואו! ממש מוצלח!
איך עשיתם את זה? זה זקן אמיתי? עשיתם בו את צורת המנורה?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג איך הוא עשה את זה הכל עבודת יד הזקן לא אמיתי הוא בחור מגולח... :)

• הוסף לסימניות
הר סיני

...

קבצים מצורפים

• תחפושת הר סיני.jpg
    1 MB · צפיות: 117
  • הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה אבל קיבלתי הצפה של פניות איך מתחפשים לזה....
המצנפת היא בד משי ארוך שנצבע לפי התמונה המקורית ומגולגלת כולל על האזניים (למי ששאל לא מומלץ על כובע)
את החלוק פסים זה מה שמוכרים של תחפושת חסיד
החלוק העליון זה קיטל שעבר "שריפה" במגהץ בחום גבוה...(חייב להיות 100% כותנה)
הזקן נגזר מפיאה ישנה ממש לפי התמונה המפורסמת....

• הוסף לסימניות
אולי הם רוצים למכור יד שניה את התחפושת של הבן איש חי

• הוסף לסימניות
איזה מרגש להיפגש עם הבן איש חי..
בקרוב במהרה בימינו אמן
ממש נותן תחושה 'אמיתית'

• הוסף לסימניות
איך עושים את המצנפת הזו בצורה שלא יפול??
למה לא עדיף להדביק על תרבוש למשל?

• הוסף לסימניות
את המצנפת הוא ליפף על כדורגל חתוך.
אני לא יכולה להגיב באישי סליחה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה