פורים תחפושת מרים הנביאה

• הוסף לסימניות
הבת שלי מרים רוצה להתחפש למרים הנביאה..
בגד יש לי, רציתי להוסיף אביזרים כמו תוף ובאר מרים
למי יש רעיון איך לעשות את הבאר (כמין ילקוט מאחורי הגב או מקדימה)
אשמח לתמונות ממי שהכינה..
תודה

• הוסף לסימניות
אולי:
מקרטון להכין בסיס בצורת עיגול, ומסביבו להדבקי קרטון מלבני בעמידה, כדי ליצור את צורת הבאר (מקווה שמובן).
את הבסיס מקרטון לצפות בטפט בריקים כזה שאפשר להשיג בחנויות סטוק, ואולי קצת לצבוע אותם באקריליק חום בטפיפות מכחול גדול.
לדעתי לא צריך דלי וכדומה, כי לא היה את זה במדבר.
השאלה אם באמת כדאי לה להסתובב עם זה, כי זה די מסורבל... או שאפשר לעשות את זה בגודל קטן, ואז היא תסחב את זה ביחד עם התוף.

• הוסף לסימניות
אולי:
מקרטון להכין בסיס בצורת עיגול, ומסביבו להדבקי קרטון מלבני בעמידה, כדי ליצור את צורת הבאר (מקווה שמובן).
את הבסיס מקרטון לצפות בטפט בריקים כזה שאפשר להשיג בחנויות סטוק, ואולי קצת לצבוע אותם באקריליק חום בטפיפות מכחול גדול.
לדעתי לא צריך דלי וכדומה, כי לא היה את זה במדבר.
השאלה אם באמת כדאי לה להסתובב עם זה, כי זה די מסורבל... או שאפשר לעשות את זה בגודל קטן, ואז היא תסחב את זה ביחד עם ה
רעיון טוב מאוד אנסה לבצע

• הוסף לסימניות
לדעתי אפשר לקחת כל סלסלה נחמדה של משלוחי מנות ולהפוך את הסל לבאר - לצפות מבחוץ באבנים שייראה כמו באר ולשים לסלסלה מכסה שייראה כמו מים (צלופן תכלת או משהו כזה) והיא תלך עם זה על הזרוע. לא מסורבל ומסבך.

• הוסף לסימניות
אפשר לקחת מין פחית להדביק עליה מסביב בריסולים של אבנים- כמו שמציירים את הכותל, ומתןך הקופסא יוצאים 12 קריפונים כחולים- שבילין של מים. אפשר לשים על הראש כמו כובע עם גומי- קודחים 2 חורים קנים בתחתית, משחילים גומי מספיק גדול שיגיע עד הסנטר

• הוסף לסימניות
באר מרים לא נראתה כמו באר של הציורים
תקנו אותי אם אני טועה
הגיוני... נדמה לי שהיא הייתה בעצם מעין מעיין נודד שכזה. אולי גם בצורת כינור? (כי אומרים שהיא נמצאת בכינרת...)
אבל אם ינסו לעשות מעיין בתחפושת, לא יובן שהכוונה לבאר מרים...

• הוסף לסימניות
הגיוני... נדמה לי שהיא הייתה בעצם מעין מעיין נודד שכזה. אולי גם בצורת כינור? (כי אומרים שהיא נמצאת בכינרת...)
אבל אם ינסו לעשות מעיין בתחפושת, לא יובן שהכוונה לבאר מרים...
מה שהצעתי זה שילוב של באר ומעיין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה