תחפושת נשית

• הוסף לסימניות
אני מחפשת את בתי בת ה-3 לגברת
יש לכם רעיון על כובע מתאים בגודל קטן
ובגד המתאים לאשה בגודל קטן

• הוסף לסימניות
את יכולה להשיג איזשהוא ז'קט/עליונית עם מראה מבוגר ולשים על חולצת בסיס וחצאית בסיס ולקשור לה צעיף משי מאלו שמציפים את החנויות והשווקים בגוונים תואמים.
וכמובן-- תכשיטים כיד המלכה...

• הוסף לסימניות
יש לכם רעיון היכן משיגים עליונית עם מראה מבוגר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;957958:
יש לכם רעיון היכן משיגים עליונית עם מראה מבוגר?

בכל חנות של בגדי ילדים תמצאי טוניקות וג'קטים.
זה האופנה היום, להלביש ילדה בת חמש כמו אישה בת שלושים.

(כולל השרשראות הארוכות..)

• הוסף לסימניות
יש לה מספיק בגדים ב"ה ולכן לא ארכוש במיוחד לפורים.
אני בבני ברק. למי יש להשאיל לי לפורים ג'קט-
אודה לך אם תיצרי איתי קשר באישי.

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת את ביתי בת ה3.5 לאמא, אבל אני חשבתי ללכת על חלוק, כלי מטבח (של משחק) עגלה עם בובה וכד', ילדתי התרגשה מאוד להביא את בובתה האהובה לגן, וזה לא סותר את עגילי הקליפס הגדולות,שרשראות וכ'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה