דרוש מידע תחפושת ציירת

• הוסף לסימניות
אשמח אם יש מישהי שיכולה לעלות לכאן או לשלוח לי תמונה להשראה,
מי שאין לה אשמח אם תדע לתאר לי מה היא עשתה.
תודה מראש!
Y0504194466.....

• הוסף לסימניות
את יכולה לשלוח לי מייל ל YEHUDITOV90 בג'ימייל
אשלח לך תמונה של מה שעשיתי לבן שלי...

• הוסף לסימניות
בבקשה, זה הראש
1676760656638.png

זה החזית

1676760748880.png

• הוסף לסימניות
אולי לעוד מישהי יש תמונות להשראה לתחפושת ציירת
ממש ממש אשמח!

• הוסף לסימניות
אני עשיתי 2 צמות עם סרטים וכובע ברט סגול,
שמתי לילדה סרפן שחור לבן, משובץ, וציירתי עליו כתמי צבע בצבעים מתאימים (סגול וטורקיז)
הכנתי כן של צבע עם גואש ומכחולים, הכל מודבק עם דבק חם, ואז קשרתי לזה סרט מ 2 הצדדים ושמתי לה את זה על הצוואר כמו שרשרת.
יצא מושלםםםםםםםםםםםםםםםםם
אם אני אמצא תמונה אני אעלה לך.

• הוסף לסימניות
יש למשהי למכור?
לילדה בת 13?

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו חולצת טריקו גדולה פשוטה
יחד עם הילדה קשקשנו עליה להנאתינו בצבעי גואש
כן גדול של צבעים
כובע ברט חמוד
מכחולים קטנים מחוברים לעגילים
יצא ממש חמוד

• הוסף לסימניות
הציירת שלנו.
שמלה מקושקשת, כובע רחב שוליים
עשיתי צמות ומהן יצרתי מעין מכחולים
תיק צד עם מכחולים וצבעים
ותקייה מעץ, עליה יצרתי כן ציור

ציירת.jpg
ציירת 2.jpg
ציירת 3.jpg

• הוסף לסימניות
דוגמה לצירת

קבצים מצורפים

• IMG_2808.JPG
    IMG_2808.JPG
    KB 64 · צפיות: 293
  • IMG_2820.jpgצירת.jpg
    IMG_2820.jpgצירת.jpg
    KB 118.3 · צפיות: 269
  • הוסף לסימניות
אין צייר כאלוקינו
כתוב מאחור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה