תחפושות לפורים תחפושת קוזאק!

• הוסף לסימניות
יש לי למכירה/השכרה תחפושת קוזאק לגיל תינוק כמה חד' -שנה -גמיש וגם לגילאי 6+,10
בביתר 0527148019

קבצים מצורפים

• IMG_7777.png
    IMG_7777.png
    3.1 MB · צפיות: 107
  • הוסף לסימניות
טוב התחפושת הגיעה
מהמם ממש אהבתי
זה בד קטיפה כזה דק אבל לא גקט
דוקא הכובע ממש יפה וכן נראה מתאים
הבעיה היא שזה קטן עליו
הוא בן 9.5 אבל מאד גדול בגוף
זה מתאים לילד בן7-8 או 9 קטן
מישהי מעונינת?
ואיך אני משיגה עכשיו קוזאק חדש בשבילו..
האם התחפושות להשכרה / מכירה ? בדיוק מחפשת את המידות שציינת
איך אפשר לצור אתך קשר?
ממש תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש למישהי למכור תחפושת קוזאק של יוני וייס לילד בן 9?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מחפשת לקנות או לשכור תחפושת של קוזאק לילד בן 11 (מלא וגבוה)

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת קוזאק בצבע אדום מידה 12 /14

איפה אני יכולה למצוא בבני ברק??

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת קוזאק לילד בן 10 -0533123857

• הוסף לסימניות
מכירות מי מוכרת קוזאק תפור ברמה גבוהה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה