עזרה תחפושת של בובה מושקעת!

• הוסף לסימניות
יש למישהי להשכיר/ למכור תחפושות של בובה
לגילאי שנה ו-3
או להעלות תמונות לתחפושות של בובות מושקעות שיהיה לי רעיון לתפירה

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בובה 1.jpg
בובה 2.jpg

רעיון חמוד לשיער מצמר

• הוסף לסימניות
מה המייל שלך? אשלח לך במייל

• הוסף לסימניות
אני גם עשיתי את השיער מהסוג חוטים האלה, רק שקלעתי צמות ושמתי סרט אם את רוצה לראות שלחי לי מייל ואשלח לך תמונה, אני לא רוצה שיראו באתר עי"ה;)

• הוסף לסימניות
התמונות של השיער צמר שהעליתי זה מהרשת, אפשר למצוא הרבה רעיונות

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים תפרתי תחפושת של בובה
מבד לק אדום חצאית כיווצים הכי פשוט שאפשר עם כתפיות .
וכובע מנופח (עם אקרילן בפנים.) על הראש, שתי צמות מצמר אדום מודבקות לכובע בצדדים.
יצא מושלם!!!
לא היה הרבה עבודה .

אה ... וגרביים קניתי אדומות מידה יותר גדולה והלבשתי מעל הנעל . זה היה נראה נעל גדולה !

(אם אצליח למצוא תמונה אעלה .)

• הוסף לסימניות
איך מכינים את הפאה צמר זו עם הקוקיות
בדיוק כזו אני מחפשת.....

• הוסף לסימניות
אחת פנויה לגיל שנה בערך.
פרטים נוספי באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה